Al Pacino: 'Bir filmi ortalama hale getirmek için inanılmaz çaba harcıyorum'

Al Pacino.
Al Pacino.

Al Pacino, Robert DeNiro ve Martin Scorsese ortaklığı ile The Irısman filmiyle Netflix'te karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. The Irishman’ı bugünden itibaren Netflix’ten izleme şansımız olacak. Ancak ondan önce Hollywood’un yaşayan efsanesi Al Pacino'nun verdiği bir röportajdan bahsetmek istiyoruz. Yaşayan efsane Pacino, ''Bazen sadece kötü filmleri güzelleştirmek için kabul ediyorum. Bazen de bir filmi sadece ortalama hale getirmek için inanılmaz bir çaba harcıyorum'' dedi. Kariyerinde 47. yılını geride bırakan Pacino'nun da dediği gibi çoğu film o varken daha güzel! Röportajın detaylarına bakalım:

Kariyerinde 47. yılını geride bırakan yaşayan efsane Al Pacino, The Irisman'la seyirciyi selamlamaya hazırlanıyor. Netflix'te yayınlanacak proje için en az oyuncular kadar heyecanlıyız.

Martin Scorsese'nin yönetmen koltuğuna geçtiği filmde, Robert De Niro, Al Pacino'nun yanı sıra Jesse Plemons, Harvey Keitel, Joe Pesci, Bobby Cannavale, Ray Romano gibi isimler de yer alıyor.

The Irishman’ın ilham aldığı kitap, I Heard You Paint Houses: Frank The Irishman Sheeran and the Closing Case of Jimmy Hoffa adını taşıyor.

Yarın seyirci ile buluşacak olan The Irisman'dan önce GQ dergisine röportaj veren Pacino, 'çoğu filmde sadece güzelleştirmek için yer aldığını' itiraf etti.

'Bir filme inanılmaz çaba harcıyorum'

Yaşayan efsane Al Pacino, The Irisman ile övgüleri toplamaya devam ediyor. Merakla beklenen yapım öncesi GQ dergisine röportaj veren Pacino kendisiyle ilgili de itiraflarda bulunmuştu. Pacino, ''Bana sunulan senaryoları bazen sadece kötü filmleri güzelleştirmek için kabul ediyorum. Bazen de bir filmi sadece ortalama hale getirmek için inanılmaz bir çaba harcıyorum ve olasılık beni heyecanlandırıyor. Zaman geçtikçe de huysuzlanmaya başladım'' ifadelerini kullandı.

Pacino gibi bir efsaneden bu sözleri duymak bizi şaşırtmadı. Aksine çoğu filmin onunla daha da güzel olduğunu söyleyebiliriz. Yaşayan efsane olduğunu tüm dünya olarak kabul ettiğimiz Al Pacino çokta haksız sayılmaz!

Al Pacino, kariyerinde 47 yılı geride bıraktı.
Al Pacino, kariyerinde 47 yılı geride bıraktı.

The Irisman güzelleştirmeye çalıştığı bir film olabilir mi?

Al Pacino GQ dergisine verdiği bir röportajda bazı filmlerde sadece güzelleştirmek için oynadığını açıkladı. Biz de bunu onayladık. Çünkü bizce de öyle! Ancak The Irisman için de bu geçerli mi bilemiyoruz. Bugünden itibaren Netflix'te izleyeceğimiz filmin iyi bir izlenim bırakmasını umuyoruz. Bu arada filme dair detayları da kısaca verelim:

  • 1 Kasım'da ABD'de ve 8 Kasım'da Birleşik Krallık'ta gösterime giren film yarın Netflix'te yayınlanacak. Charles Brandt’ın kitabı olan I Heard You Paint Houses'dan uyarlanan The Irishman, Sheeran’ın hayatını ve yıllar boyunca işlediği birçok cinayeti ele alacak.

Bu arada filmin neden Netflix'e yayınladığını soranlar için de; Martin Scorsese, katıldığı bir talk-show programında, bu proje için kendilerine sadece Netflix’in para verdiğini, bu sayede filmi yapabildiklerini söyledi.

Netflix abonesi olmadan önce nelere dikkat etmelisiniz?

Netflix aboneliğine geçmeden önce bazı dikkat etmemiz gereken noktalar olabilir. Bunlardan en önemlisi hangi cihazlardan izleyebileceğiniz. Netflix'i sadece televizyon ve bilgisayarlar üzerinden değil, uygulamayı telefonunuza indirerek de izleyebilirsiniz. Ayrıca Netflix'ten dizi ya da film izlerken de internet kotanızın sınırsız olması gerekiyor.

Çünkü, platform yaklaşık 14 GB'lık internet harcıyor. Netflix'in aylık ücretinizi ödemiş dahi olsanız sadece Türkiye'ye özel sunduğu içerikleri izleyebiliyorsunuz.

Netflix'in güncel fiyatları.
Netflix'in güncel fiyatları.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >