Aleyna Tilki Amsterdam'da kapkaça uğradı! Pasaportunu ve eşyalarını çaldırdı

Aleyna Tilki Amsterdam'da kapkaça uğradı
Aleyna Tilki Amsterdam'da kapkaça uğradı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Amsterdam'da kapkaça uğradığını açıkladı. Tilki, "Amerika'da sahneye çıkacaktım ve pasaportumu bulmam lazım. Bulana çok büyük dualar edeceğim" dedi.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da çantasının çalındığını açıkladı. Tilki sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

  • "Arkadaşlar, şu an Amsterdam’dayım. Çantamla beraber pasaportum, laptopum ve her şeyim çalındı. Bir sonraki sayfada size çantayı ve konumun nerede olduğunu yazacağım. Genelde değerli eşyaları alıp pasaportları ve çantayı bir yere atıyorlarmış. Ben Amerika’da çok önemli bir sahneye çıkacaktım ve pasaportumu bulmam lazım. Bulana çok büyük dualar edeceğim"


Çantasının görselini de paylaşan Tilki, "Nieuwe Keizersgracht’ta kayboldu. Oranın etrafında veya yakınındaki semtlerde olma ihtimali çok yüksek. Çünkü genelde değerli şeyleri alıp pasaportları falan çöpe veya etrafa atabiliyorlarmış. Çoğu kişi pasaportunu çöpte falan ya da sokakta bulmuş. Ya çantayı ya da tek başına pasaportu da atmış olabilirler. İkisini de ayrı ayrı arayabilirsiniz. Pasaport Türk pasaportu" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >