Ali Sunal, Güldür Güldür programı bitirildi iddiasına son noktayı koydu

Ali Sunal

Ünlü oyuncu Ali Sunal, Güldür Güldür programı bitirildi iddiasına, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla son noktayı koydu.

Dört sezondur ekranda olan ve kemik kadrosundan bir çok ismi kaybeden Güldür Güldür Show programının bitirileceği, programın yerine Yılmaz Erdoğan'ın yeni bir tiyatro-skeç projesinin getirileceği iddia edilmişti.

İddiayı ortaya atan Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar'ın konuyla ilgili yazısında, "İddia çok net. Show TV’nin lokomotif işlerinden “Güldür Güldür Show” önümüzdeki sezon ekrana gelmeyecek. Böyle bir iddiaya inanmak kolay değil. Ancak projenin içinden kopan bazı isimlerin başka işlere yöneldiği haberi doğru. Bu yüzden Show TV ana oyuncularını kısmen kaybetmiş bu iş yerine Yılmaz Erdoğan’ın hazırladığı, yine aynı yapım ekibinden çıkan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” benzeri işi ekrana sürme kararı almış.Ben projenin Kanal D için hazırlandığını biliyordum ama köprünün altından çok sular akmış. “Zaten miadını doldurmuştu” diyenler olabilir ama “Güldür Güldür Show” tekrarlarıyla bile Show ekranında hâlâ yüz güldüren bir iş olarak dikkat çekiyor!" ifadeleri yer alıyordu.

Ali Sunal'dan iddialara yalanlama

Güldür Güldür Show
Güldür Güldür Show

Güldür Güldür Show programının sunuculuğunu yapan Ali Sunal, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Sunal, paylaşımında, "Herkese ilgisi için teşekkür ederiz. Güldür Güldür Show, dinlenmiş, yenilenmiş bir şekilde en geç Ocak ayında bomba gibi devam edecek. Bizim dışımızda çıkan haberlere itibar etmeyin lütfen. Gülümsemeye devam" ifadelerine yer verdi. Sunal, bu paylaşımıyla söz konusu iddiayı da yalanlamış oldu.

İşte Ali Sunal'ın o paylaşımı

Ali Sunal'ın paylaşımı
Ali Sunal'ın paylaşımı

Güldür Güldür programının çıkış süreci ve oyuncuları

Güldür Güldür Show
Güldür Güldür Show

Program, oyuncu Alper Kul, uygulayıcı yapımcı Elif Yakarçelik ve yönetmen Meltem Bozoflu'nun bir projesi olarak hayata geçti.

Mine Tugay, Okan Çabalar, İrem Sak, Ali Sunal ve Alper Kul ile başlayan program, Erdem Yener, Meltem Yılmazkaya ve Aylin Kontente'nin de dahil oluşuyla İnsanlar Alemi formatına geçti.

Doğa Rutkay, Rüştü Onur Atilla, Çağlar Çorumlu ve Onur Buldu'nun da dahil olduğu kadrosuyla Güldür Güldür adını alan program, kemik kadrosunu daha da büyüterek Güldür Güldür Show'u başlatmış oldu.

Programın tüm sezonları boyunca; Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Mine Tugay, Okan Çabalar, Ayşegül Akdemir, Çağlar Çorumlu gibi isimler rol aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >