Ali Sunal: Pardon, sizi Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den mi yolladılar?

Ali Sunal.
Ali Sunal.

Kemal Sunal'ın oğlu, Ali Sunal, Güldür Güldür adlı komedi programı ile ekranlara geliyor. Güçlü bir kadro ile ekrana gelen programda geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşandı. Sunal, programda oyunları eleştiren seyirciye "Sizi Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den mi yolladılar?" diyerek Yılmaz Erdoğan'a gönderme yaptı.

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show'un önceki akşam yayınlanan bölümünde Ali Sunal ile bir seyirci esprili yolla atıştı. Sunal, seyirciye cevap verirken Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile kendisine rakip olan Yılmaz Erdoğan'a gönderme yaptı.

'Açık sözlü olayım'

Ali Sunal, önceki akşam yayınlanan bölümünde oyun öncesi seyircilere yönelerek soru sordu. Soru üzerine mikrofonu eline alan seyirci,

"Güldür Güldür Show'a ilk defa katıldım ve memnun kaldım. Televizyon izleme alışkanlığım pek yok., açık sözlü olayım." şeklinde konuştu. Sunal'ın "Yani tavsiye ediyorsunuz" demesinin üzerine ise "Yani, kısmen tavsiye ediyorum. Televizyondan değil buradan izlesinler. Burada mimikler falan bir şekilde kapatıyoruz dedi.

Güldür Güldür 2019 ekibi.
Güldür Güldür 2019 ekibi.

Gönderme yaptı

Ali Sunal, seyircinin eleştirileri üzerine "Pardon, sizi Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den mi yolladılar?" diyerek rakibi olan Yılmaz Erdoğan'a gönderme yaptı.

Bu sohbetin ardından oyununun oynamak üzere sahneye çıkan Doğa Rutkay, skeç sonuna kadar seyirciye takılarak "Gözüm sende" dedi.

Doğa Rutkay.
Doğa Rutkay.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >