Alişan: Burak'a ben bakıyorum, altını bile değiştiriyorum

Buse Varol ve Alişan ilk çocuklarını kucağına aldı.
Buse Varol ve Alişan ilk çocuklarını kucağına aldı.

Ünlü türkücü Alişan geçtiğimiz yıl oyuncu Buse Varol'la evlendi. Evlendikten kısa bir süre sonra anne ve babalık heyecanı yaşamaya başlayan çift geçtiğimiz günlerde Burak ismini verdikleri çocuklarını kucaklarına aldı. Oğlu ile ilgili konuşan türkücü, ''Burak'a ben bakıyorum. Altını temizleyip, bezini değiştiriyorum" dedi.

Türkücü Alişan rol aldığı dizinin setinde tanıştığı oyuncu Buse Varol ile geçtiğimiz yıl Mayıs ayında dünayevine girdi. Nikah şahitliğini Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı çift görkemli bir düğünle evlendi. Geçtiğimiz günlerde baba olan türkücü Burak'la yakından ilgilendiğini söyledi.

Dadı tuttular

Alişan ve Buse Varol çifti, Şubat ayında ilk bebekleri Burak'ı kucaklarına aldı. Doğumdan sonra bir yardımcı tutmak istemediklerini bebeklerini kendilerinin büyüteceklerini söyleyen çift, yoğun tempoya dayanamayınca dadı tutmaya karar verdi.

İlk zamanlar bebeklerine kendilerinin bakacağına söyleyen çift, uykusuz gecelere dayanamayınca çareyi bir yardımcıda buldu. Aylık 5 bin 500 TL'ye Filipinli bakıcıyla anlaşan çift, böylece çocuklarıyla daha sağlıklı vakit geçirecek.

Alişan sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşarak, ''Artık pazarlar böyle❤️🧿'' notunu yazdı.
Alişan sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşarak, ''Artık pazarlar böyle❤️🧿'' notunu yazdı.

Burak'a bakıyorum

Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Alişan, "Bazen Buse yorgunluktan hitap düşüyor. O zaman geceleri uyanık Burak'a ben bakıyorum. Altını temizleyip, bezini değiştiriyorum."açıklamasında bulundu. Türkücü ayrıca,

  • ''Allah isteyen herkese versin inanılmaz bir duygu tarif edilemez. Ben doğuma girdim son ana kadar dayanabilir miyim diye düşündüm. Perdenin arkasında hep Buse'yle birlikteydim. Elini tuttum. O çocuğun perdenin arkasında çıkma anı mucize. Acayip bir şey Allah'ın bir mucizesi. Allah'a inanmayan hakkaten taş olur. Orada anlıyorsun ki bu bir mucize 9 ay annenin karnında büyüyor ve sonra kucağına alıyorsun.''dedi.
Buse Varol ve oğlu Burak.
Buse Varol ve oğlu Burak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >