Alişan sır gibi sakladığı aşkını itiraf etti!

Alişan
Alişan

Demet Akalın şarkısı dinleme sırası şimdi de Eda Erol'da! Alişan yeni aşkını itiraf etti

Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen Buse Varol ve Alişan'dan şoke eden itiraf geldi. Yakında ekranlara gelecek "Dostlar Mahallesi" dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol ile aşk yaşadığı konuşulan Alişan, sonunda her şeyi itiraf etti.

İzdivaç programı sunucusu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile nişanlanıp ayrılan Alişan, yeni sevgilisini açıkladı.

Cümle aleme duyurdu!
Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen Alişan ve oyuncu sevgilisi Buse Varol, suskunluklarını bozdu. Genç isimler, aşklarını itiraf etti.
Cümle aleme duyurdu! Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen Alişan ve oyuncu sevgilisi Buse Varol, suskunluklarını bozdu. Genç isimler, aşklarını itiraf etti.

Rüzgâr esti üstüme üstüme oooffff💃🏻 Seni vurdu yüzüme yüzüme ooooffff🙏🏼❤️

BuseVarol® (@busewarol)'in paylaştığı bir gönderi ()

Buse Varol kimdir?
1990, Manisa'da doğumlu Varol, üniversitede Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü'nden mezun oldu. 2 yıl kadar öğretmenlik yapan Varol, 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazandı.
Buse Varol kimdir? 1990, Manisa'da doğumlu Varol, üniversitede Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü'nden mezun oldu. 2 yıl kadar öğretmenlik yapan Varol, 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazandı.
Modellikten oyunculuğa
Uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanında ilerlemeye başladı. Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden özel ders alan Varol, Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterini, Arka Sokaklar dizisinde Yasemin isimli bir polis memurunu canlandırdı.
Modellikten oyunculuğa Uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanında ilerlemeye başladı. Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden özel ders alan Varol, Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterini, Arka Sokaklar dizisinde Yasemin isimli bir polis memurunu canlandırdı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >