Alişan'ın eşi Buse Varol'dan gündem oluşturacak terlik açıklaması

Alişan

Ünlü şarkıcı Alişan, “Elbette eşim terliğimi ayağıma getirecek” demişti. Alişan'ın eşi Buse Varol'dan konuyla ilgili çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın eşi oyuncu Buse Varol, Gazeteci Hakan Gence'ye röportaj verdi. Varol, eşiyle 3 ay içerisinde evlenmesi ve kendisi hakkında yapmış olduğu bazı söylemlere açıklık getirdi.

Alişan ve Buse Varol
Alişan ve Buse Varol

Varol, eşiyle tanıştıkları 3 ay içerisinde evlenme kararı almaları hakkında gelen soruya, “O çok garip bir his, sanki 20 yıldır tanışıyormuşuz, hep berabermişiz gibi... Alişan nişanlandığında magazinde tesadüfen görüp “Aa! Alişan bile evleniyor, ben evde kaldım, biraz daha bekleseydi ben evlenirdim onunla” demiştim; günün sonunda evliyiz” yanıtını verdi.

Buse Varol ve Alişan
Buse Varol ve Alişan

Ünlü oyuncu, eşinin yapmış olduğu "eşim terliklerimi ayağıma getirecek" açıklaması için ise, "Onu espri olarak söylemiş, başına bela almış. Mesela o harika kahve yapıyor ve bana yapıp getirmekten hiç gocunmuyor. Ben de kocama bir terlik getirmekten asla gocunmam, seve seve yaparım. Alişan tanıdığım en hassas, en naif adam" açıklamasını yaptı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >