Alişan'ın evlilik teklifi ettiği genç kadın korkup kaçtı!

Alişan
Alişan

Ünlü şarkıcı Alişan, tanımadığı bir kadına evlenme teklifi ettiği videoyu, sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "6 ay içinde evleneceğim" sözü veren Alişan, sosyal medyada paylaştığı mizansende Amerika'da tanımadığı bir kadına yaklaşıp "Evlenmeliyim" dedi.

Türlü şirinliklerine rağmen, genç kadın korkup uzaklaştı.

Evlilik teklifi etti
Alişan, Instagram hesabında "Hayırlı haftalar olsun hepimize. 'I must marry' (Evlenmeliyim) isimli çalışmamla başbaşa bırakıyorum sizleri. Güzel seyirler efendim" notunu yazdığı videoda, tanımadığı bir kadına evlilik teklifi etti.
Evlilik teklifi etti Alişan, Instagram hesabında "Hayırlı haftalar olsun hepimize. 'I must marry' (Evlenmeliyim) isimli çalışmamla başbaşa bırakıyorum sizleri. Güzel seyirler efendim" notunu yazdığı videoda, tanımadığı bir kadına evlilik teklifi etti.
Genç kadın korkup kaçtı
Genç kadının korkup yanından gitmek istemesi ile hüsrana uğrayan Alişan, "Neler söyledim kız tınlamıyor" dedikten sonra çantasından tuttuğu kadını iyice korkuttu.
Genç kadın korkup kaçtı Genç kadının korkup yanından gitmek istemesi ile hüsrana uğrayan Alişan, "Neler söyledim kız tınlamıyor" dedikten sonra çantasından tuttuğu kadını iyice korkuttu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >