Aman Ajda duymasın! Dünyaca ünlü şarkıcı, Ajda Pekkan’ın şarkısında kopya çekti

Inna
Inna

Geçtiğimiz akşam Bodrum'da konser veren dünyaca ünlü isim, bir tek o şarkıyı söylerken kağıda bakmak zorunda kaldı.

Bodrum tarihi Antik Tiyatro, dünyaca ünlü bir ismi ağırladı. Rumen şarkıcı Inna, Bodrum Antik Ttiyatro'da sevenleriyle buluştu. Antik Tiyatroyu dolduran binlerce kişinin ellerinde cep telefonlarıyla konseri an be an kaydettikleri görüldü.

Inna, sahnede kaldığı süre boyunca enerjisini bir an olsun düşürmedi. Kendisini dinlemeye gelen izleyicilerle sık sık sohbet eden dünyaca ünlü yıldız, konser boyunca hayranlarını yaptığı esprilerle kahkahaya boğdu.

Bozuk Türkçeyle Ajda Pekkan şarkısı okudu

Yaz Yaz Yaz şarkısının sözleri
Yaz Yaz Yaz şarkısının sözleri


Inna’nın sevenlerine en büyük sürprizi, Ajda Pekkan’ın ’Yaz Yaz Yaz” adlı şarkısı oldu. Rumen şarkıcı, Türkçe olarak seslendirmek istedi ancak bozuk Türkçesi buna pek müsaade vermedi.

Şarkıyı, sahne önüne yapıştırılan kağıttan okumaya çalışan Inna'ya, Bodrumlular da eşlik etti. “Yaz Yaz Yaz” şarkısının bozuk bir Türkçe ile metne dökülmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Türk insanı sıcakkanlı

Inna
Inna

Rumen şarkıcı, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Inna, Türkiye’yi ve Türkleri sevdiğini dile getirdi. Bodrum ve İstanbul'u da çok sevdiğini ifade eden ünlü sanatçı, Türk insanını da çok sıcakkanlı bulduğunu dile getirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >