Aman "Benim başıma gelmez" demeyin! Öksürürken kaburgaları kırıldı

Kaburga
Kaburga

Doktorları bile şoke eden olay! Öksürürken kaburgaları kırıldı

ABD'nin Massachusetts eyaletinde yaşayan 66 yaşında kadının, öksürürken kaburgaları kırıldı. New England Journal of Medicine yer alan habere göre; 66 yaşındaki kadın grip olup 2 hafta kuru öksürükten şikayet ediyordu. Şiddetli öksürük yüzünden kaburgaları kırılan kadının vücudunda morluklar oluştu.

Aman dikkat!
Üst solunum yolu enfeksiyonu tanısıyla tedavi gören talihsiz kadının, şiddetli öksürük yüzünden kaburgaları kırıldı.
Aman dikkat! Üst solunum yolu enfeksiyonu tanısıyla tedavi gören talihsiz kadının, şiddetli öksürük yüzünden kaburgaları kırıldı.
Şoke oldu!
Sağ tarafındaki şiddetli ağrı ve göğüs kafesiyle kalçası arasında meydana gelen morluklar nedeniyle hastaneye giden kadın, duydukları karşısında şoke oldu.
Şoke oldu! Sağ tarafındaki şiddetli ağrı ve göğüs kafesiyle kalçası arasında meydana gelen morluklar nedeniyle hastaneye giden kadın, duydukları karşısında şoke oldu.
Boğmaca teşhisi!
Çekilen tomografi  sonrası kaburgalarının kırıldığı söylenen kadın, şaşkınlığını gizleyemedi. Kaburgasında ciddi boyutta bir kırık tespit edilen kadının, kısa süre sonra göğüs duvarında da fıtık meydana geldi. Vücudu mosmor olan kadına boğmaca teşhisi konuldu ve antibiyotik tedavisine başlandı.
Boğmaca teşhisi! Çekilen tomografi sonrası kaburgalarının kırıldığı söylenen kadın, şaşkınlığını gizleyemedi. Kaburgasında ciddi boyutta bir kırık tespit edilen kadının, kısa süre sonra göğüs duvarında da fıtık meydana geldi. Vücudu mosmor olan kadına boğmaca teşhisi konuldu ve antibiyotik tedavisine başlandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >