Aman hafife almayın! Saçını boyamak istedi, bu hale geldi

Saç
Saç

Saç boyası deyip hafife almayın! Saçını boyamak isteyen kadın işte bu hale geldi

İngiltere'nin St. Albans şehrinde yaşayan 29 yaşındaki Kirsty Weston, saçlarının rengini değiştirmeye karar verdi.

Kahverengi olan saçlarının rengini değiştirmek isteyen kadın, 5 sterline (yaklaşık 24 lira) aldığı beyazlatıcı boyayı saçlarına uyguladı. Yaptığı bu uygulama, üç haftasını hastanede geçirmesine sebep oldu.

İşler yolunda gitmedi!

                                    Kirsty talimalatlara uyduğunu söylese de, işler yolunda gitmedi.Ürünün, paketin içine dahil edilmeyen ve ayrı olarak satın alınması gereken peroksit ile karıştırılması gerekiyordu.
İşler yolunda gitmedi! Kirsty talimalatlara uyduğunu söylese de, işler yolunda gitmedi.Ürünün, paketin içine dahil edilmeyen ve ayrı olarak satın alınması gereken peroksit ile karıştırılması gerekiyordu.
Saçları da derisi de yandı!

                                    Boyayı saçlarına sürdükten 15 dakika sonra kafa derisinde yanma hissetmeye başladı. Adeta saçlarından yanık kokusu geldiğini söyleyen talihsiz kadın acının çok dayanılmaz olduğunu, başının dönmeye başladığını ve bayılmak üzere olduğunu belirtti. Ertesi gün yüzü şişmeye başlayan Weston, acil servise başvurdu. Alerjik reaksiyon geçirdiği belirtildi ve genç kadın antibiyotik kullanmaya başladı.
Saçları da derisi de yandı! Boyayı saçlarına sürdükten 15 dakika sonra kafa derisinde yanma hissetmeye başladı. Adeta saçlarından yanık kokusu geldiğini söyleyen talihsiz kadın acının çok dayanılmaz olduğunu, başının dönmeye başladığını ve bayılmak üzere olduğunu belirtti. Ertesi gün yüzü şişmeye başlayan Weston, acil servise başvurdu. Alerjik reaksiyon geçirdiği belirtildi ve genç kadın antibiyotik kullanmaya başladı.
Kafa derisi kalktı!

                                    Doktorun, saçlarını kaldırmasıyla kafa derisinin kalktığını söyleyen Weston, ertesi gün ameliyat edildi.
Kafa derisi kalktı! Doktorun, saçlarını kaldırmasıyla kafa derisinin kalktığını söyleyen Weston, ertesi gün ameliyat edildi.
Beş operasyon geçirdi!

                                    Üç hafta içinde cilt grefti de dahil olmak üzere beş operasyon düzenlendi. Bacağından alınan deri kafasına nakledildi.Ucuz ürün yüzünden kel kaldığını belirten Weston, Saçımı tamamen yok edip, hayatımı böyle değiştireceğini hiç düşünmemiştim. Çok acı çekiyorum ve kendime olan güvenimi tamamen kaybettim" diyor.
Beş operasyon geçirdi! Üç hafta içinde cilt grefti de dahil olmak üzere beş operasyon düzenlendi. Bacağından alınan deri kafasına nakledildi.Ucuz ürün yüzünden kel kaldığını belirten Weston, Saçımı tamamen yok edip, hayatımı böyle değiştireceğini hiç düşünmemiştim. Çok acı çekiyorum ve kendime olan güvenimi tamamen kaybettim" diyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >