Amazon'dan büyük skandal

Amazon
Amazon

E-ticaret devi Amazon, koruma kabı sipariş eden çifte, 30 kilo esrar yolladı. Olayın şaşkınlığını üzerlerinden atamayan çift ise esrarı oraya koyanların kendilerinden hesap sormasından korkuyor.

Dünyanın en büyük online alışveriş sitelerinden biri olan Amazon, plastik koruma deposu sipariş eden müşterisine 30 kilo esrar yolladı.

Sadece sıradan bir koruma deposu siparişi veren çift, kargoları eline ulaştığında ağırlığından şüphelendiler. Kutuyu açtıklarında kutunun içerisinden gelen keskin bir koku ile karşılaştılar. Bunun üzerine kutunun içerisini inceleyen çift, 30 kilogram esrar ile karşılaştı.

Olayın ardında Orlando polisine haber veren çift, durumu emniyet güçlerine anlattı. Esrarı oraya koyanların hesap soracaklarından korkan çift, ayrıca günlerce uyuyamadıklarını ifade etti.

Amazon Türkiye'de şirket kurdu

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Amazon’un Türkiye’de şirket kurmasını twitter üzerinden yaptığı açıklamayla değerlendirmişti. Mehmet Şimşek açıklamasında, “Amazon’un Türkiye’de şirket kurması elektronik ticaretin gelişmesi için olumlu 1 gelişme.” ifadelerini kullanmıştı.

Amazon’dan alışveriş yapılabilmesi için ne yapmak gerekiyor?

  • 1- Öncelikle sisteme üye olmak gerekiyor.
  • 2- Mail onayı ile üyeliği tamamladıktan sonra Hesabım bölümüne giriliyor.
  • 3- Burada Adres Defterinizi Yönetin’e tıklayarak açık adresin eksiksiz doldurulması önemli.
  • 4-Ardından Ödeme Araçları’na girerek ödeme bilgileri (kredi kartı vb.) dolduruluyor.
  • 5- İstenen ürün satın alındıktan sonra, Siparişlerim’den kargo durumu takip ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >