Amazon’un dev indirimi ‘Prime’ için son düzlüğe girildi

​Amazon’un dev indirimi ‘Prime’ için son düzlüğe girildi
​Amazon’un dev indirimi ‘Prime’ için son düzlüğe girildi

Dünyanın en büyük online alışveriş platformları arasında gösterilen Amazon, çok sayıda farklı ürünü indirimli fiyatlarla sattığı kampanyasıyla çok sayıda kullanıcısını mutlu etmeyi başarıyor. Prime ismi verilen bu kampanya, on binlerce farklı ürünün dahil olduğu dev bir fırsat paketine dönüşebiliyor. Amazon’un Prime Day 2018 indirimi bu yıla özel, kısa süre içerisinde aktif olacak. Peki dev Amazon indirimi ne zaman başlayacak? İşte Amazon Prime 2018 için tüm detaylar…

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kuruluşları arasında yer alan Amazon, internet üzerinden yaptığı satışlarla neredeyse ülke ekonomileri kadar büyük bir kazanç ağına sahip durumda. Bu ekonomi, Amazon’un doğru yönetim stratejileri ve hedef kitlesinde oluşturduğu kusursuzluk algısıyla da doğrudan ilişkili. Amazon, çok sayıda farklı çalışma ve etkinliğini kendine ait bir üslup ve yönergeyle birlikte servis ediyor. Bu yöntemlerin en belirgini ise yapılan, kampanyalar olarak tanımlanabilir. Amazon Prime Day etkinlikleri Amazon’un kampanya çalışmalarının en somut hallerinden biri. Bu yılki Amazon indirim kampanyası ‘Amazon Prime Day 2018’ ismiyle belirginleşiyor.

Amazon Prime Day 2018 ne zaman başlayacak?

Amazon’un yaptığı açıklamaya göre şirketin bu yılki indirim etkinliği 16 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek. Şirket, açıklamasında ayrıca ‘Prime’ üye olan tüketicilerin milyonlarca ürünü oldukça hızlı koşullarda satın alacağını da açıkladı. Prime Day indirimi bu yıl, 16 Temmuz günü başlayacak. Geçtiğimiz yıl 30 saat boyunca devam eden indirimlerin bu yıl 36 saat süreyle aktif olacağı bilgisi verilirken Amazon’un bir yıl önce 13.7 milyar dolar karşılığında satın aldığı ülkenin en büyük gıda perakende şirketleri arasında yer alan Whole Foods ürünleri de Prime Day 2018 etkinliğinin bir parçası olacak.

Şimdiye kadar yapılmış en uzun Prime Day

Amazon cephesinden yapılan açıklamaya göre bu yıl, ‘Prime Day’i Amerika Birleşik Devletleri’ne ek olarak Meksika, Kanada, Fransa, Belçika, İngiltere, Lüksemburg, Hollanda, Almanya, Avusturya, İtalya, İspanya, Hindistan, Çin, Singapur, Japonya ve Avustralya dahil olmak üzere 17 farklı ülkede düzenleneceği bilgisi kullanıcılarla paylaşıldı. Amazon, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada satış oranlarının bir önceki yılla kıyaslandığında yüzde 60 oranında arttığını, ‘Prime Day’ etkinliğindeki kullanıcı sayısının da minimum %50 oranında yükselmesini beklediklerini ifade etmişti.

Prime üyeler zaman konusunda çok avantajlı!

Amazon, Nisan 2018’de ‘Prime’ ismindeki hizmetini kullanan kişi sayısının 100 milyon baremini aştığını ilan etmişti. Amazon, yıllık 119 dolar (yaklaşık 557 Türk lirası) veya aylık 12,99 dolar (61 Türk lirası) olan "Prime" hizmeti sayesinde kullanıcılarına milyonlarca ürünü en geç 2 gün içinde ücretsiz ulaştırabiliyor. Üyeler bunun dışında, hizmet sayesinde binlerce film ve diziyi de ücretsiz izleyebiliyor.

💰Büyük indirim için son günler... #amazon #sale #tech #technology #teknoloji

GZT Teknoloji (@gztteknoloji)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >