Ameliyat ile zayıfladığını iddia edenlere Nur Yerlitaş'tan ağır cevap!

Nur Yerlitaş

Verdiği kilolarla dikkat çeken modacı Nur Yerlitaş, ameliyat haberleri için öyle bir şey söyledi ki...

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, bir iftar buluşması sonrası basının sorularını yanıtladı. Modacı, ameliyat ile 30 kilo verdi iddialarına yanıt verdi. Yerlitaş, böyle bir şey olmadığını, "Şerefsizim ameliyat olmadım" sözleriyle yalanladı.

"Kanıtlayana pırlanta bilezik alacağım"
Ünlü modacı Nur Yerlitaş, ameliyat olduğu haberlerini şu sözler ile yalanladı, ''Ben 18 ayda 30 kilo verdim, yemin ederim kendi programım ile yaptım. Bazı ilaçlar kullandım, ama kesinlikle ameliyat olmadım. Şerefsizim ameliyat olmadım ve olduğumu kanıtlayana pırlanta bilezik vereceğim.''
"Kanıtlayana pırlanta bilezik alacağım" Ünlü modacı Nur Yerlitaş, ameliyat olduğu haberlerini şu sözler ile yalanladı, ''Ben 18 ayda 30 kilo verdim, yemin ederim kendi programım ile yaptım. Bazı ilaçlar kullandım, ama kesinlikle ameliyat olmadım. Şerefsizim ameliyat olmadım ve olduğumu kanıtlayana pırlanta bilezik vereceğim.''
Nur Yerlitaş hakkında
Moda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı. Sibel Can, Bülent Ersoy ve Seda Sayan gibi ünlü sanatçıların moda danışmanlığını yapıyor. Sahne için özel kostümler hazırlıyor. Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde ünlü oyuncu Türkan Şoray’ı canlandırdı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında bir dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.
Nur Yerlitaş hakkında Moda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı. Sibel Can, Bülent Ersoy ve Seda Sayan gibi ünlü sanatçıların moda danışmanlığını yapıyor. Sahne için özel kostümler hazırlıyor. Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde ünlü oyuncu Türkan Şoray’ı canlandırdı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında bir dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >