Amerika'ya yerleşen eski manken Güzide Duran'ın memleket özlemi

Güzide Duran
Güzide Duran

Evlendikten sonra mesleği bırakıp Amerika'ya yerleşen eski manken Güzide Duran, Türkiye'ye olan özlemini "Aklım hep Türkiye'de. İnsan doğup büyüdüğü yeri özlüyor." diyerek dile getirdi.

Bir dönem podyumların aranan ismi olan güzel manken Güzide Duran, tatil için Türkiye'ye geldi. Nişantaşı'nda görülen eski manken, gazetecilerin sorularına samimi cevaplar verdi. Evlendikten sonra Amerika'nın Los Angeles eyaletine yerleşen Güzide Duran Türkiye'yi özlediğini söyledi

"Yaz sonuna kadar Türkiye'deyim" 
Mimar Adnan Aksoy'la evlendikten sonra mankenliği bırakıp Amerika'ya yerleşen Güzide Duran, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Bir dönem podyumların aranılan isimlerinden olan Duran, tatil için geldiğini söyledi ve "Yaz sonuna kadar buradayım" dedi.
"Yaz sonuna kadar Türkiye'deyim" Mimar Adnan Aksoy'la evlendikten sonra mankenliği bırakıp Amerika'ya yerleşen Güzide Duran, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Bir dönem podyumların aranılan isimlerinden olan Duran, tatil için geldiğini söyledi ve "Yaz sonuna kadar buradayım" dedi.
"İnsan doğup büyüdüğü yeri özlüyor" 
Güzide Duran, muhabirlerin "Türkiye'yi özlüyor musunuz?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Eşimin işlerinden dolayı Amerika'da yaşıyoruz. Oraya da alıştım ama tabii ki aklım buralarda. Sonuçta insan doğup büyüdüğü yeri özlüyor" dedi.
"İnsan doğup büyüdüğü yeri özlüyor" Güzide Duran, muhabirlerin "Türkiye'yi özlüyor musunuz?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Eşimin işlerinden dolayı Amerika'da yaşıyoruz. Oraya da alıştım ama tabii ki aklım buralarda. Sonuçta insan doğup büyüdüğü yeri özlüyor" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >