Ankara'da halk otobüsü durağa girdi! Ölü ve yaralılar var

Ankara Mamak'ta özel halk otobüsü durağa girdi. 3 kişi hayatını kaybetti çok sayıda yaralı var. -DHA
Ankara Mamak'ta özel halk otobüsü durağa girdi. 3 kişi hayatını kaybetti çok sayıda yaralı var. -DHA

Ankara'nın Mamak ilçesinde kontrolden çıkan özel halk otobüsü durağa girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Ankara Mamak'ta özel halk otobüsü durağa girdi. Kaza, saat 14.00 sıralarında Mamak'ta Yeni Merkez Camii önünde meydana geldi. Özel halk otobüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki durağa girdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar çevre hastanelere sevk edildi

Kazada, ilk belirlemelere göre durakta bekleyen yolculardan 3'ü hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. Yaralılar ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralılar tedavi altına alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. -DHA
Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. -DHA
  • Ankara Valisi Vasip Şahin kazayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
  • "İlk tespitlere göre halk otobüsü durağa dalıyor. Teknik sebeple mi arkadaşlar incelemelerde tespit edecekler. Üç vatandaşımız olay yerinde vefat etmiş, üç vatandaşımız da yaralı olarak hastaneye götürüldü. Ambulanslardan önce özel araçlarla da birkaç vatandaşın götürüldüğünden bahsediliyor. Bunun kaç kişi olduğu ve doğru olup olmadığını araştırıyoruz."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >