Başkentte yaşayanlar dikkat: Dönüşümlü su kesintileri uygulanmaya başlandı

Ankara’da Kesikköprü hattındaki boru patlamaları nedeniyle kente verilen su miktarı yarıya düştü. Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde dönüşümlü su kesintilerinin başladığını ve çalışmaların bir hafta süreceğini açıkladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kesikköprü hattında yaşanan boru patlamaları nedeniyle şehir genelinde dönüşümlü su kesintilerinin uygulanmaya başlandığını duyurdu.

Çalışmalar 1 hafta sürecek
ABB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kesikköprü hattında yaşanan boru patlamaları nedeniyle Ankara'ya verilen su miktarı yarı yarıya azalmıştır. Bu nedenle şehir genelinde dönüşümlü su kesintileri uygulanmaya başlanmıştır. Kalıcı çözüm için çelik boru hattı döşeme çalışmaları başlamış olup yaklaşık 1 hafta içinde tamamlanması beklenmektedir. Çalışmalar tamamlanana kadar özellikle üst kotlarda su erişiminde aksaklıklar yaşanabilecektir. Gün gün hangi bölgelerde kesinti yapılacağı, ASKİ'nin resmi internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır" denildi.

