Anlattıklarıyla seyircinin hayata bakış açısını değiştiren 6 karakter

Ak Sakallı Dede karakteri, Leyla ile Mecnun dizisinde yer alıyordu

Filmler, diziler... Hayatımıza giren sayısız yapım ve hikaye... Peki ya o karakterlerin içerisinde bulunan karakterler? Hepsi hayatımıza etki etmeyi başarabildi mi dersiniz?

Bir filmi izler, bittikten sonra ben de böyle bir hayat yaşamak istiyorum dersiniz. Sadece film de değil, diziler de aynı etkiyi verir.

Elbette bunda hikayelerin içerisinde bulunan karakterler de etkilidir. Öyle ki bazı karakterler, bizlere yol gösterici olur.

Biz de sizler için, sinema ve televizyonda seyirciye tam da bu hissi hissettiren karakterleri sıraladık. Umarız sizler de bu karakterlerden bir şeyler alabilirsiniz.

Kocan Kadar Konuş - Yazar

                                    Bir insanın en yakın arkadaşı, okuduğu kitabın yazarı olabilir mi? Efsun bize, tüm olmazların olur olduğunu gösteriyor. Muhammed Uzuner'in oynadığı bu karakter, bir gün mutlaka bizi de her halimizle seven birinin çıkacağı gerçeğine inandırıyor.
Kocan Kadar Konuş - Yazar Bir insanın en yakın arkadaşı, okuduğu kitabın yazarı olabilir mi? Efsun bize, tüm olmazların olur olduğunu gösteriyor. Muhammed Uzuner'in oynadığı bu karakter, bir gün mutlaka bizi de her halimizle seven birinin çıkacağı gerçeğine inandırıyor.
Organize İşler - Asım Noyan

                                    'Sen çok temizsin Superman, herkesten çabuk kirlenirsin.' Yılmaz Erdoğan'ın usta kaleminden çıkan Asım Noyan, bize, tüm yanlışların içerisinde doğru kalabilmeyi öğretiyor.
Organize İşler - Asım Noyan 'Sen çok temizsin Superman, herkesten çabuk kirlenirsin.' Yılmaz Erdoğan'ın usta kaleminden çıkan Asım Noyan, bize, tüm yanlışların içerisinde doğru kalabilmeyi öğretiyor.
Ezel - Ramiz Dayı

                                    Onu anlatmaya gerek yok sanıyoruz. Ama yine de bilmek isterseniz, 'Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın...'
Ezel - Ramiz Dayı Onu anlatmaya gerek yok sanıyoruz. Ama yine de bilmek isterseniz, 'Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın...'
Medcezir - Selim Serez

                                    Hayatının her döneminde zorluklarla mücadele eden bir karakterin, kendisi gibi gördüğü bir çocuğa yardım etmesi ve bu süreçte karşılaştığı engeller. Barış Falay oyunculuğu diye bir şey de vardı kuşkusuz. Bu sebepledir ki söylediği her şey aforizma olarak hayatımıza yerleşebilecek güçteydi.
Medcezir - Selim Serez Hayatının her döneminde zorluklarla mücadele eden bir karakterin, kendisi gibi gördüğü bir çocuğa yardım etmesi ve bu süreçte karşılaştığı engeller. Barış Falay oyunculuğu diye bir şey de vardı kuşkusuz. Bu sebepledir ki söylediği her şey aforizma olarak hayatımıza yerleşebilecek güçteydi.
Leyla ile Mecnun - Ak Sakallı Dede

                                    Kim istemez ki böyle bir yol arkadaşı olsun hayatta. Onu her anında yanında tutsun. Doğru Leyla'ya doğru adım adım götürsün. Mecnun bu dünyanın şanslı tarafından olanlardan. Kıs-ka-nıl-dın!
Leyla ile Mecnun - Ak Sakallı Dede Kim istemez ki böyle bir yol arkadaşı olsun hayatta. Onu her anında yanında tutsun. Doğru Leyla'ya doğru adım adım götürsün. Mecnun bu dünyanın şanslı tarafından olanlardan. Kıs-ka-nıl-dın!
Bana Masal Anlatma - Baba

                                    Yine bir Yılmaz Erdoğan oyunculuğu diyerek içeriğimize son veriyoruz. Babalar evlatlarını hiçbir zaman yalnız bırakmaz mesajını içimize işleyen bu karakter, kurduğu altın cümlelerle kulağımıza yeni bir küpe ekliyordu.
Bana Masal Anlatma - Baba Yine bir Yılmaz Erdoğan oyunculuğu diyerek içeriğimize son veriyoruz. Babalar evlatlarını hiçbir zaman yalnız bırakmaz mesajını içimize işleyen bu karakter, kurduğu altın cümlelerle kulağımıza yeni bir küpe ekliyordu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >