'Anne' dizisinin küçük yıldızı Beren Gökyıldız göz dolduran çöp poşeti sahnesini anlattı

Sevilen dizi Anne'nin ilk bölümden itibaren en çok konuşulan ismi Melek (Turna) karakterini canlandıran 7 yaşındaki Beren Gökyıldız, herkesi ağlatan çöp poşeti sahnesini ve merak edilenleri anlattı.

İşte çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın Elif İpek Türer'e anlattıklarından satırbaşları:
Arkadaşları Anne dizisini izliyor mu?
Annem annelerine izletmeyin dediği için izlemiyorlar. Ama, televizyona çıktığımın farkındalar. Öğretmenlerim diziyi izliyor. “Aferin sana" diyorlar. Bir de ben çok çalışkan bir kızım. Derslerim çok iyi, birinci sınıfta da notlarımın hepsi 5'ti.
Arkadaşları Anne dizisini izliyor mu? Annem annelerine izletmeyin dediği için izlemiyorlar. Ama, televizyona çıktığımın farkındalar. Öğretmenlerim diziyi izliyor. “Aferin sana" diyorlar. Bir de ben çok çalışkan bir kızım. Derslerim çok iyi, birinci sınıfta da notlarımın hepsi 5'ti.
Kaçıncı sınıfta?

                                    İkinci sınıftayım. İkinci sınıf bayağı zor. Artık bölmelere geçtiğimiz için tabii. En zorlandığım dersler Matematik ve İngilizce. Matematiği pek sevmiyorum, yine de matematikte en başarılı olduğum konu bölmeler, onluk-birlik ile deste ve düzine.

En sevdiği ders?

Türkçe çünkü çok kolay. Sıkılmıyorum hiç hatta çok eğleniyorum. Resim yapmayı da seviyorum. Ev ve çocuk çiziyorum, diğerlerinde pek başarılı değilim. Sonbahar resmi de çok güzel çiziyorum.
Kaçıncı sınıfta? İkinci sınıftayım. İkinci sınıf bayağı zor. Artık bölmelere geçtiğimiz için tabii. En zorlandığım dersler Matematik ve İngilizce. Matematiği pek sevmiyorum, yine de matematikte en başarılı olduğum konu bölmeler, onluk-birlik ile deste ve düzine. En sevdiği ders? Türkçe çünkü çok kolay. Sıkılmıyorum hiç hatta çok eğleniyorum. Resim yapmayı da seviyorum. Ev ve çocuk çiziyorum, diğerlerinde pek başarılı değilim. Sonbahar resmi de çok güzel çiziyorum.
Büyüyünce ne olmak istiyor?

                                    
                                    
                                    Jimnastikçi veya yüzücü. Çok iyi yüzüyorum, annem öyle der hep. Çok iyi kulaç atarım, dibe dalıyorum, en dibe. 150 santimetreye dalabiliyorum.

Oyunculuğu çok seviyorum ama devam edip etmemeye ileride karar vereceğim. Menajerimiz Duygu Başara ile birlikte karar vereceğiz. Çünkü biraz yoruluyorum ama yorulmamam için çok dikkat ediyorlar.
Büyüyünce ne olmak istiyor? Jimnastikçi veya yüzücü. Çok iyi yüzüyorum, annem öyle der hep. Çok iyi kulaç atarım, dibe dalıyorum, en dibe. 150 santimetreye dalabiliyorum. Oyunculuğu çok seviyorum ama devam edip etmemeye ileride karar vereceğim. Menajerimiz Duygu Başara ile birlikte karar vereceğiz. Çünkü biraz yoruluyorum ama yorulmamam için çok dikkat ediyorlar.
Çekimler nasıl geçiyor, çöp poşeti sahnesi zor muydu?

                                    
                                    En sevdiğim sahne otogara gitme sahnesiydi. En zorlandığım sahne birinci ve ikinci bölümlerdeki sahnelerdi.

Evet ama hiç kirli değildi, temiz bir poşetti. Arkadan da bir sürü delik açtılar nefes alabileyim diye. Bir de patlamış Mısır vardı onu yedim içeride. Zaten yanımda Dilek abla (Çankaya, psikolog) da vardı. İçeride poşeti yırtıyor gibi yaparken gizli gizli onu yedim. Sonra sahne için bir açtılar poşeti, ağzımın içinde kaldı, sakladım yanağımda.
Çekimler nasıl geçiyor, çöp poşeti sahnesi zor muydu? En sevdiğim sahne otogara gitme sahnesiydi. En zorlandığım sahne birinci ve ikinci bölümlerdeki sahnelerdi. Evet ama hiç kirli değildi, temiz bir poşetti. Arkadan da bir sürü delik açtılar nefes alabileyim diye. Bir de patlamış Mısır vardı onu yedim içeride. Zaten yanımda Dilek abla (Çankaya, psikolog) da vardı. İçeride poşeti yırtıyor gibi yaparken gizli gizli onu yedim. Sonra sahne için bir açtılar poşeti, ağzımın içinde kaldı, sakladım yanağımda.
Dizide nasıl ağlıyor, rol arkadaşları nasıl?

                                    En çok bu soru soruluyor. Kötü şeyler düşünüyorum, anneme kötü bir şey olduğunu düşünüyorum. Öyle ağlıyorum.

Cansu ablam çok iyi kalpli. Vahide ablam da öyle, bir de ben ondan yeni bir şeyler öğreniyorum sürekli. “Şu şöyle olabilir mi, bunu böyle yapalım mı?" diye yardımcı oluyor. Gonca ablam ve Berkay (Ateş) abimi de çok seviyorum.

Kaynak: NTV
Dizide nasıl ağlıyor, rol arkadaşları nasıl? En çok bu soru soruluyor. Kötü şeyler düşünüyorum, anneme kötü bir şey olduğunu düşünüyorum. Öyle ağlıyorum. Cansu ablam çok iyi kalpli. Vahide ablam da öyle, bir de ben ondan yeni bir şeyler öğreniyorum sürekli. “Şu şöyle olabilir mi, bunu böyle yapalım mı?" diye yardımcı oluyor. Gonca ablam ve Berkay (Ateş) abimi de çok seviyorum. Kaynak: NTV
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >