ANS'den Mustafa Uğurlu ile yeni proje: Ölümsüz

​ANS'den Mustafa Uğurlu ile yeni proje: Ölümsüz!
​ANS'den Mustafa Uğurlu ile yeni proje: Ölümsüz!

Two Weeks adındaki Kore dizisinden uyarlanan dramanın cast çalışmaları başladı.

Ranini Tv'nin haberine göre: Sektörün en eski ve başarılı yapım firmalarından olan ve Abdullah Oğuz'un kurduğu ANS Yapım, Star TV için hazırladığı televizyon filmleri serisinin ardından yeni sezon için bir de uyarlama drama hazırlıyor. Two Weeks adındaki Kore dizisinden uyarlanan dramanın cast çalışmaları başladı. 2013 yapımı MBC yapımı ödüllü aksiyon dramanın yönetmeni Son Hyeong Seok; senaryosu ise So Hyeon Kyeong'a ait.

Two Weeks'in konusu şöyle: Lee Joon Gi'nin canlandırdığı Tae San karakteri sahte bir cinayetle suçlanır. Aynı zamanda da lösemiye yakalanmış bir kızı olduğunu öğrenir. 2 hafta boyunca, işlemediği bir suçla itham edilen ve sonra kaçak yaşamak zorunda kalan şanssız bir adamın hayatını belgeleyen drama, farklı kurgusuyla sezonun iddialı işlerinden biri olmaya hazırlanıyor. Ekim ayında Star Tv'de yayına çıkması planlanan Ölümsüz'ü bir son dakika değişikliği olmazsa Abdullah Oğuz çekecek.

Duyumlarımıza göre yapım şirketi dizinin en önemli karakterlerinden biri için son olarak Show Tv'de yayınlanan İçerde adındaki aksiyon dramasında sergilediği Yusuf Müdür karakteriyle televizyon seyircisinin kalbinde yeniden taht kuran usta oyuncu Mustafa Uğurlu ile imza aşamasına geldi.

Kaynak: Ranini Tv

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >