Antalya Film Festivali Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması jürisi belli oldu

16-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Antalya Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması jürisi açıklandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 16-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması jürisi belirlendi.
Jüri başkanı Semih Kaplanoğlu
Jüriye; birçok uluslararası bulunan, Berlin Film Festivali'nde de Altın Ayı ödülü alan yönetmen, senarist ve yapımcı Semih Kaplanoğlu başkanlık yapacak.
Jüri başkanı Semih Kaplanoğlu Jüriye; birçok uluslararası bulunan, Berlin Film Festivali'nde de Altın Ayı ödülü alan yönetmen, senarist ve yapımcı Semih Kaplanoğlu başkanlık yapacak.
Ünlü isimler yer alıyor
Jüride; Mehmet Özgür, Beste Bereket, Harika Uygur, Sabahattin Çetin, Orhan Topçuoğlu ve Martha Otte yer alıyor.
Ünlü isimler yer alıyor Jüride; Mehmet Özgür, Beste Bereket, Harika Uygur, Sabahattin Çetin, Orhan Topçuoğlu ve Martha Otte yer alıyor.
100 bin liralık ödül
Uluslararası Antalya Film Festivali Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması jürisi, "En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo, En İyi Müzik, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Sanat Yönetmeni, En İyi İlk Film ve En İyi Kurgu" dalları ile Behlül Dal ve Dr. Avni Tolunay adına verilen ödüllerin sahiplerini belirleyecek. En İyi Film ödülünü kazanan yapım, aynı zamanda 100 bin lira para ödülüyle de desteklenecek.
100 bin liralık ödül Uluslararası Antalya Film Festivali Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması jürisi, "En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo, En İyi Müzik, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Sanat Yönetmeni, En İyi İlk Film ve En İyi Kurgu" dalları ile Behlül Dal ve Dr. Avni Tolunay adına verilen ödüllerin sahiplerini belirleyecek. En İyi Film ödülünü kazanan yapım, aynı zamanda 100 bin lira para ödülüyle de desteklenecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >