Antarktika'da keşfedilen esrarengiz piramit ortalığı karıştırdı: Uzaylılarla ilgili olabilir

Youtube'a yüklenen bir video Antarktika'da piramidal yapılar olduğunu ortaya çıkardı. Tartışmalara yol açan bu gizemli yapılar uzaylıların kanıtı olarak nitelendiriliyor.

Dünyanın dışında uzayın farklı yerlerinde yaşamın olduğuna inanılıyor. Dünya dışı varlıkların var olduğu da hem bilim insanları hem de yüce kitabımız Kuran-ı Kerim tarafından tarafından doğrulanıyor.

Bu duruma kanıt oluşturabilecek bir olay geçtiğimiz günlerde Youtube'a yüklenen bir video vasıtasıyla yaşandı. Videoda bulunan fotoğraflar Antarktika'daki piramidal yapıları ortaya koyuyor. Mısır'daki Giza piramidine benzeyen bu piramitlerin binlerce yıl önce inşa edildiği iddia ediliyor. Videoyu yükleyen “Thirdphaseofmoon” isimli YouTuber gönderisinde ABD başkan yardımcısı John Kerry'nin Antarktika'ya giderek uzaylılarla temas kurduğunu iddia ediyor.

Antarktika önceden çok sıcaktı
Birçok bilim insanına göre Antarktika milyonlarca yıl önce çok sıcak bir yerdi ve bu nedenle piramitler o yıllarda yapılmış olabilir. 2011 yılında yapılan bir çalışmada 12 milyon yıl öncesine ait fosiller bulunmuştu. Araştırmacılardan Dr. Vanessa Bowman yaptığı açıklamada; 100 milyon yıl önce Antarktika, tıpkı şimdiki Yeni Zellanda gibi yağmur ormanlarıyla kaplıydı” dedi. Diğer bir teoriye göre Antarktika'daki bu yapıların birer yer şekli. Ancak tahmin edildiği gibi bu yapılar piramitse tüm tarih anlayışı değişir ve her şey baştan yazılır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >