Apple bu sene ucuz bir MacBook Air duyurabilir

Ucuz Apple MacBook Air
Ucuz Apple MacBook Air

İsabetli tahminleriyle öne çıkan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın yakında yeni bir ucuz MacBook Air tanıtacağını bildirdi.

Bu sene herhangi bir Apple MacBook satın almak isteyenlerin birkaç ay beklemesinde yarar var. Zira Apple'ın yakında yeni bir MacBook Air'i duyuracağı konuşuluyor.

İsabetli tahminleriyle bilinen KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın eskiye oranla nispeten daha uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayarla yakında kullanıcıların karşısına çıkacağını belirtiyor.

Yenilenen Apple MacBook Air'in özellikle uygun fiyat politikasıyla ön plana çıkacağı konuşuluyor.
Yenilenen Apple MacBook Air'in özellikle uygun fiyat politikasıyla ön plana çıkacağı konuşuluyor.

Yeni MacBook Air'ler ucuz olacak

Yüksek pil ömrüyle dikkat çekmesi beklenen yeni nesil MacBook Air'lerin, uygun fiyat politikasıyla daha fazla kişiye erişilebileceği öngörülüyor. Şu anda mevcut MacBook Air'lerin minimum 999 dolarlık fiyat etiketiyle satıldığı düşünülürse yeni ürünlerin bundan daha ucuza satılacağı aşikar.

Esasında geçtiğimiz dönemlerde Apple'ın MacBook Air ailesini tamamen rafa kaldırabileceği konuşuluyordu. Zira MacBook ve MacBook Pro arasında ek bir seriye ihtiyaç olmadığı özellikle vurgulanıyordu. Bakalım bu sene çıkacak olan MacBook Air'lerden sonra seri sonlandırılacak mı, göreceğiz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >