Apple temizleme bezini 200 TL'ye satışa sunmuştu: Samsung bedava verecek

Arşiv
Arşiv

Apple, tüm cihazlarıyla uyumlu parlatma bezini ülkemizde 200 TL'ye satışa sunmuştu. Eleştirilerin hedefi olan Apple'a Samsung'dan misilleme geldi. Güney Koreli Samsung, Almanya'daki Galaxy S20 sahiplerine ücretsiz temizlik bezleri vereceğini duyurdu.

Apple, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği Unleashed etkinliği ile yeni MacBook Pro, AirPods 3 ve şlrketin yeni çipleri M1 Pro ve M1 Max modellerini duyurmuştu.

ABD'li şirket, ardından Türkiye resmi sitesini yeniledi ve tanıtılan ürünlerin fiyatlarını açıkladı. Bu ürünlerden belki de en dikkat çekici olanı ise tüm Apple cihazlarıyla uyumlu parlatma beziydi.

Yurt dışı fiyatı 19 dolar olan bu basit bez, ülkemizde 199 TL'ye satışa sunulunca, birçok sosyal medya kullanıcısı yüksek fiyatlandırmadan dolayı Apple'ı eleştirdi.

Samsung bezi bedava verecek

Güney Koreli Samsung, Almanya'daki Galaxy S20 sahiplerine ücretsiz temizlik bezleri vereceğini duyurdu ve Apple'a gönderme yaptı. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, böylece Apple'ın yüksek bir fiyata sattığı bez, Galaxy S20 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak. Kampanya yalnızca Almanya'da geçerli.

Elon Musk da dalga geçmişti

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından açıklama yapan Apple CEO'su Tim Cook, herkesi İstanbul'da açılan yeni Apple mağazasına davet etmişti.

Ünlü milyarder Elon Musk ise, Cook'un Tweet'ine cevap vererek, "Gelsinler de bez mi görsünler?" demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >