Araba lastiğindeki bu boşluk bakın ne işe yarıyor!

Araba lastiği
Araba lastiği

Çok şaşıracaksınız! Arabanızın lastiğindeki bu boşluk aslında bakın ne işe yarıyor

Lastiklerinizin değişim zamanının gelip gelmediğini öğrenmek artık oldukça kolay. İşte izlemeniz gereken yöntem...

Değişim zamanını öğrenmek artık çok kolay!

                                    Özellikle mevsim geçişlerinde değişime özellikle ihtiyaç duyan ara lastiklerini ölçümlemek artık çok kolay.
Değişim zamanını öğrenmek artık çok kolay! Özellikle mevsim geçişlerinde değişime özellikle ihtiyaç duyan ara lastiklerini ölçümlemek artık çok kolay.
Destek almanıza gerek yok

                                    Lastiklerin değişim zamanının gelip gelmediğini öğrenmek artık çok kolay; bunun için herhangi bir destek almanıza da gerek yok.
Destek almanıza gerek yok Lastiklerin değişim zamanının gelip gelmediğini öğrenmek artık çok kolay; bunun için herhangi bir destek almanıza da gerek yok.
İşte izlemeniz gereken yol!

                                    Lastiklerinizin değişim zamanının gelip gelmediğini kontrol etmek için bu basit testi uygulayabilirsiniz. Lastik diş derinliğinizi ölçmek için 1 TL ya da 50 kuruşluk bozuk paralardan yararlanabilirsiniz. Dış taraftaki halka hem 1 lirada hem 50 kurusta yaklaşık 4 mm. dir. Lastiklerin değişim zamanının gelip gelmediğini öğrenmek oldukça kolay.Halka görünmeye başladığında 3 mm civarında diş derinliği kalmış demektir; bu durumda emniyetli bir sürüş için lastikleri değiştirmeniz gerekir.
İşte izlemeniz gereken yol! Lastiklerinizin değişim zamanının gelip gelmediğini kontrol etmek için bu basit testi uygulayabilirsiniz. Lastik diş derinliğinizi ölçmek için 1 TL ya da 50 kuruşluk bozuk paralardan yararlanabilirsiniz. Dış taraftaki halka hem 1 lirada hem 50 kurusta yaklaşık 4 mm. dir. Lastiklerin değişim zamanının gelip gelmediğini öğrenmek oldukça kolay.Halka görünmeye başladığında 3 mm civarında diş derinliği kalmış demektir; bu durumda emniyetli bir sürüş için lastikleri değiştirmeniz gerekir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >