Araba tutkunlarının severek izleyeceği 6 muhteşem film

Film
Film

Kemerlerinizi bağlayın bu filmler çok hoşunuza gidecek.

Hızlı ve Öfkeli serisi

                                    
                                    Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez ve yakın zamanda kaybettiğimiz Paul Walker'ın başrollerini paylaştığı film serisidir. İlk filmi 2001'de çekilen bu serinin tam 7 filmi bulunmaktadır. Bu filmler severek izlenmiş ve milyarlarca dolar hasılat elde etmiştir. Genel olarak yasadışı sokak yarışı, silahlı soygun gibi konuların üzerine kurulan, birbirinden güçlü arabaların bulunduğu bu filmler geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. 14 Nisan 2017'de çıkacak olan 8. filmi hız tutkunları tarafından şimdiden merakla bekleniyor. Eğer bu seriyi izlemediyseniz son filmi çıkmadan izlemeniz şiddetle tavsiye edilir.
Hızlı ve Öfkeli serisi Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez ve yakın zamanda kaybettiğimiz Paul Walker'ın başrollerini paylaştığı film serisidir. İlk filmi 2001'de çekilen bu serinin tam 7 filmi bulunmaktadır. Bu filmler severek izlenmiş ve milyarlarca dolar hasılat elde etmiştir. Genel olarak yasadışı sokak yarışı, silahlı soygun gibi konuların üzerine kurulan, birbirinden güçlü arabaların bulunduğu bu filmler geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. 14 Nisan 2017'de çıkacak olan 8. filmi hız tutkunları tarafından şimdiden merakla bekleniyor. Eğer bu seriyi izlemediyseniz son filmi çıkmadan izlemeniz şiddetle tavsiye edilir.
Yarışçı Doğanlar

                                    
                                    Alex Ranarivelo'nun yönetmenliğini yaptığı ABD yapımı bir filmdir. Stevo Sarno, Ali Afshar, George Shamieh gibi oyuncuların yer aldığı bu film içerdiği yarış sahneleriyle araba tutkunlarının vazgeçilmez filmlerinden birisidir. Yirmi yaşında sokaklarda yasadışı yarışlara katılan bir gencin Fast Lane isimli yarış akademisine girmeye hak kazanması sonrası oradaki rekabeti konu alır. 2013 yılında gösterime giren bu film hoşunuza gidecek.
Yarışçı Doğanlar Alex Ranarivelo'nun yönetmenliğini yaptığı ABD yapımı bir filmdir. Stevo Sarno, Ali Afshar, George Shamieh gibi oyuncuların yer aldığı bu film içerdiği yarış sahneleriyle araba tutkunlarının vazgeçilmez filmlerinden birisidir. Yirmi yaşında sokaklarda yasadışı yarışlara katılan bir gencin Fast Lane isimli yarış akademisine girmeye hak kazanması sonrası oradaki rekabeti konu alır. 2013 yılında gösterime giren bu film hoşunuza gidecek.
Need For Speed

                                    
                                    Küçükken bayılarak oynadığımız bir oyun olan Need for Speed 2014 yılında sinemaya uyarlandı. Başrolde Aaron Paul'un bulunduğu bu filmde bulunan eşsiz araçlar sizi çocukluğunuzda oynadığınız Need for Speed oyununa götürecek. Bu filmi izlerseniz Ford'un sadece bu film için ürettiği Mustang'i de görme şansı bulacaksınız.
Need For Speed Küçükken bayılarak oynadığımız bir oyun olan Need for Speed 2014 yılında sinemaya uyarlandı. Başrolde Aaron Paul'un bulunduğu bu filmde bulunan eşsiz araçlar sizi çocukluğunuzda oynadığınız Need for Speed oyununa götürecek. Bu filmi izlerseniz Ford'un sadece bu film için ürettiği Mustang'i de görme şansı bulacaksınız.
Ölüm Yarışı

                                    
                                    1975 yılında çekilen bir filmin uyarlaması olan bu film 2008 yılında gösterime girdi. Daha sonradan 2 devam filmi daha çekilen bu filmin yönetmenliğini Paul W.S. Anderson üstlendi. Jason Statham'ın başrolde olduğu bu filmin konusu da bir hayli ilgi çekicidir. 2012 yılında geçen filmde, çöken ABD ekonomisinden dolayı hapishanelerin özelleştirilmesi sonrası başlayan yarışları konu alır. Hiçbir kuralın olmadığı bu araba yarışları için mahkumlar kullanılmaktadır. Büyük bir komplo ile hapse atılan eski bir yarışçı bu kuralsız oyuna katılır ve olaylar gelişir. Aksiyonun tavan yapacağı her biri ölüm makinası olan arabaların kullanıldığı bu film izleyiciler tarafından tam not aldı.
Ölüm Yarışı 1975 yılında çekilen bir filmin uyarlaması olan bu film 2008 yılında gösterime girdi. Daha sonradan 2 devam filmi daha çekilen bu filmin yönetmenliğini Paul W.S. Anderson üstlendi. Jason Statham'ın başrolde olduğu bu filmin konusu da bir hayli ilgi çekicidir. 2012 yılında geçen filmde, çöken ABD ekonomisinden dolayı hapishanelerin özelleştirilmesi sonrası başlayan yarışları konu alır. Hiçbir kuralın olmadığı bu araba yarışları için mahkumlar kullanılmaktadır. Büyük bir komplo ile hapse atılan eski bir yarışçı bu kuralsız oyuna katılır ve olaylar gelişir. Aksiyonun tavan yapacağı her biri ölüm makinası olan arabaların kullanıldığı bu film izleyiciler tarafından tam not aldı.
Zafere Hücum
Ron Howard'ın yönetmenliğini yaptığı ABD yapımı bir filmdir. 1976 Formula 1 yarışlarını konu alan gerçek bir hikaye anlatılmaktadır. Biyografi- aksiyon türünde yapılan bu filmin başrolünde Chris Hemsworth ve Danel Brühl yer alır. 1976 Formula 1 sezonunda yarışan James Hunt ve Niki Lauda isimli iki yarışçının arasındaki rekabeti anlatan bu film hız tutkunlarının heyecanla izleyeceği bir yapım olarak karşımıza çıkar.
Zafere Hücum Ron Howard'ın yönetmenliğini yaptığı ABD yapımı bir filmdir. 1976 Formula 1 yarışlarını konu alan gerçek bir hikaye anlatılmaktadır. Biyografi- aksiyon türünde yapılan bu filmin başrolünde Chris Hemsworth ve Danel Brühl yer alır. 1976 Formula 1 sezonunda yarışan James Hunt ve Niki Lauda isimli iki yarışçının arasındaki rekabeti anlatan bu film hız tutkunlarının heyecanla izleyeceği bir yapım olarak karşımıza çıkar.
Cars
Pixar tarafından yapılan ve Disney tarafından dağıtımı yapılan bu animasyon film de araba severlerin seveceği türden bir filmdir. Piston kupasını almak isteyen birbirinden güçlü arabalar yarışmanın yapılacağı yere doğru yola çıkar. Yarışın en favori isimlerinden birisi olan Şimşek McQueen bir kaza sonucu ufak bir kasabaya yolu düşer. Sonrasında filmin seyri değişir. Dostluğu, arkadaşlığı anlatan, kazanma hırsına eleştirel bir yönden bakan bu animasyon sadece küçük yaştakilere değil, büyüklere de hitap eder.
Cars Pixar tarafından yapılan ve Disney tarafından dağıtımı yapılan bu animasyon film de araba severlerin seveceği türden bir filmdir. Piston kupasını almak isteyen birbirinden güçlü arabalar yarışmanın yapılacağı yere doğru yola çıkar. Yarışın en favori isimlerinden birisi olan Şimşek McQueen bir kaza sonucu ufak bir kasabaya yolu düşer. Sonrasında filmin seyri değişir. Dostluğu, arkadaşlığı anlatan, kazanma hırsına eleştirel bir yönden bakan bu animasyon sadece küçük yaştakilere değil, büyüklere de hitap eder.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >