Aras Bulut İynemli nişan hazırlığında

Aras Bulut İynemli - Bige Önal
Aras Bulut İynemli - Bige Önal

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'den mutluluk haberi geldi. İynemli nişan hazırlıklarına başladı.

Eski futbolcu Erhan Önal ile eski manken Mine Baysan'ın oyuncu kızları Bige Önal ile erkek arkadaşı Aras Bulut İynemli nişan hazırlıklarına başladı.

Aras Bulut İynemli - Bige Önal
Aras Bulut İynemli - Bige Önal

Galaya birlikte gittiler

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal hakkında görüşmediklerine dair çıkan haberleri birlikte bir film galasına giderek yalanlamış, birlikte poz vermişlerdi.

Aras Bulut İynemli - Bige Önal
Aras Bulut İynemli - Bige Önal

Çift haberlerle ilgili konuşmadı

3 yıldır birlikte olan çift Çukur dizisi tatile girince evlilik yolunda adım atacak ve nişanlanacaklar. Nişan haberlerinden sonra düğünün ne zaman ve nerede olacağı merak konusu oldu. Çift nişan ve düğün tarihi ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Aras Bulut İynemli kimdir

Türk oyuncu. Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

Aras Bulut İynemli
Aras Bulut İynemli

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir.

2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile "Tamam mıyız ?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır.

Maral: En Güzel Hikayem, yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı TV8'in ilk iç yapımlar dizisidir. Dizinin ilk bölümü 5 Mart tarihinde seyircilere sunulmuştur. 21 Mayıs'ta sezon finali yapmıştır.

2016-2017 yılları arasında İçerde adlı dizide Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Bu dizide Mert Karadağ/Umut Yılmaz karakterlerini canlandırmıştır.

Şu anda Çukur adlı dizide başrol oyuncusudur. Bu dizide Yamaç Koçovalı karakterini canlandırmaktadır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >