Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çiftinin nikah detayları ortaya çıktı

Arda Turan
Arda Turan

Ünlü çiftin küçük bir nikah töreni ile evlenmesinin ardından detaylar yavaş yavaş ortaya çıkıyor

Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üstlendiği Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan'ın nikahının detayları ortaya çıktı.

Tayyip Erdoğan nikah şahidi oldu

Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Arda Turan'ın nikahının Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle "sade" gerçekleştirildiği söylendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın kıydığı nikahta Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arda Turan'ın nikah şahidi oldu.

Erdoğan çifti bilezik taktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, geline bilezik taktı. Arda Turan'ın, dizi oyuncusu kardeşi Okan Turan, törene sevgilisi Katre Yırtıcı ile birlikte katıldı.

Davetli sayısı sınırlıydı

Nikah törenine Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ve çok yakın akrabaları ile birlikte Başakşehir Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı, Emre Belözoğlu, Sarıhan Gusto'nun sahibi Cemal Sarıhan katıldı. Nikah kıyılmadan önce çaylar içildi. Konuklara su böreği ve zeytinyağlılardan oluşan bir mönü ikram edildi.

Mina Başaran'ın kazası gizlendi

Zeytin Dalı Operasyonu nedeniyle özellikle çok sade olmasına dikkat edilen nikah töreninde müzik çalınmadı, düğün pastası kesilmedi. Doğan'a, nikah kıyılırken, yakın arkadaşı Mina Başaran'ın hayatını uçak kazasında kaybettiği söylenmedi. Nikah sonrasında Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Arda Turan, "Bizim için dua eden ve tebrik eden herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Soyadını değiştirdi

Aslıhan Doğan yeni bir instagram hesabı açıp adına 'Aslıhan Doğan Turan' yazdı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >