Arda Turan 3 milyonluk lokantasından zarar etti

Arda Turan.
Arda Turan.

İstanbul Başakşehir kulübünde aktif sporculuk kariyerine devam eden başarılı futbolcu Arda Turan'ın 3 milyon liraya mal olan üç yıl önce Şişli'de açtığı Arşiv adlı lokantasının zarara uğradığı bu yüzden de sessiz sedasız işletmeyi kapattığı iddia edildi.

Ünlü futbolcu Arda Turan futbol dışında ticarette de faaliyet gösteriyor. Turan üç yıl önce Şişli'de Arşiv adında bir lokanta açmıştı. Fakat restoranın hedeflediği müşteri kitlesini tutturamadığı ve bu yüzden dükkanı kapattığı iddia edildi.

Komşu esnaflardan açıklama

Çevre de bulunan esnaf ise kendileri için fiyatlarını yüksek olduğunu belirtti. ''Restoran genellikle boş kaldı. En çok öğle yemeği zamanı iş yapmayı umuyorlardı. Ama ne beyaz yakalıları çekebildiler ne de Arap turistleri'' açıklamasında bulundu.

Arşiv adlı restoran.
Arşiv adlı restoran.

Turan konu hakkında açıklama yapmadı

3 milyon lira harcanarak açılan ve sürekli zarar eden 150 kişilik restoran için bir alıcı çıkmayınca tamamen kapandı. Arda Turan cephesinden ise konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Restoranın son hali.
Restoranın son hali.

3 milyon liraya mal olmuştu

Turan'ın Arşiv adlı yeni nesil lokanta konseptiyle açtığı mekan 3 milyon liraya mal olmuştu. Kullanılan malzemelerin çeşitli illerden organik olarak temin edileceğini belirten futbolcu sosyal medya hesabından açıklama yaparak, ''Türk mutfağı restoranımız açıldı. Şişli'de sevgi var, muhabbet var. Bekleriz efendim'' demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >