Aref Ghafaour bir babanın hayatını kurtardı

​Aref Ghafaour.
​Aref Ghafaour.

Katıldığı bir televizyon programıyla tanınan geçtiğimiz yıl Kobra yılanı ısırması nedeniyle ölümden dönene illüzyonist Aref Ataşehir'de intihar etmek isteyen 3 çocuk babası Mümin Yılmaz'ı ikna ederek hayatını kurtardı.

Katıldığı bir televizyon programıyla tanınan Aref Ghafour, 6 ay önce yılan sokması sonucu ölümden dönmüştü. Aref bu defa bir babanın hayatını kurtardı. Dün akşam saat 20.15 sıralarında iş yerinden Ghafour, Ataşehir'de bir köprüye çıkarak intihar etmek isteyen 3 çocuk babası Mümin Yılmaz'ı 45 dakika süren bir çabanın ardından intihar etmesini engelleyerek köprüden geri aldı.

Mümin Yılmaz ve Aref Ghafour
Mümin Yılmaz ve Aref Ghafour

'Konuşup ikna edebileceğimi düşündüm'

  • Yaşanan olayı anlatan illüzyonist,''Ofisteydim arkadaşlarla beraber bir toplantı vardı. Oradan çıkıp, yemek için buraya gelecektim. Ataşehir Metroya gelince bir batım, polisler oradaki tüneli kapatmışlar. Bir sürü polis var itfaiye var. Merak ettim ne oluyor diye sağa çektim. Sonra bir baktım biri intihar ediyor. Konuşup ikna edebileceğimi düşündüm hayatını kaybetmemesi için" dedi.

Aref bir babanın hayatını kurtardı.
Aref bir babanın hayatını kurtardı.

'Ona iş bulacağım'

Konuştum ve ona yardımcı olacağımı, iş ayarlayacağımı söyledim. Bir kaç ay önce hayatımı kaybetme tehlikesi atlattığımı, bende son anda kurtardığımı anlattım. Dedim 'Değmez yani, basit şeyler için, para her zaman kazanılır. İnsan hayatında inişler çıkışlar var. Bunlar atlatılabilecek şeyler. Seni bekleyen üç çocuğun var. Böyle bir şey yapma' Konuştuk işte, dedi bana yardım edeceğine kesin söz veriyorsan tamam'' dedi.

'Eşiyle de görüştüreceğim'

  • Aref, "Eşim benimle görüşmüyor' dedi. Dedim 'Eşini de seninle görüştüreceğiz ama burada olmaz. Ataşehir Asayiş Büro'ya gideceğiz. Burada yolu kapatıyoruz. Başka ambulans geçer o geçer, o geçer. Başkalarına da zarar veriyorsun aynı anda' Sonra ikna ettik. Yavaş yavaş bıçağı aldık elinden. Sonra karakola gittik" diyerek, yaşanları anlattı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >