Arka Sokaklar dizisine yeni karakterler

Arka Sokaklar dizisi, 2006 yılında başladı.
Arka Sokaklar dizisi, 2006 yılında başladı.

Uzun zamandır ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisi, günümüzdeki reyting savaşına kurban gitmeyerek üst sıralarda olmayı başardı. Dizi geniş oyuncu kadrosu ve konularıyla dikkat çekerken gelen bilgilere göre, yeni hikayeler ve yeni karakterler ile ekrana gelmeye devam edecek.

Kanal D'nin; yapımı Erler Film'in, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu ise Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı, beğeniyle izlenen efsane dizisi Arka Sokaklar, oyuncuları ve değindiği konular ile dikkat çekiyor. Başarılı bir kadroya sahip olan dizi uzun yıllardır ekranlarda olmasına rağmen hala daha büyük bir kitle tarafından takip ediliyor.

Yeni karakterler

Beş yeni karakterin dahil olduğu 'Arka Sokaklar' dizisinde, Faruk Öngören, Ali komiserin babası 'Nasuh'; Ebru Öztürk, Ali’nin üvey kardeşi 'Şebnem'; Ayçin İnci, 'Canan'; çocuk oyuncu Ada Arca, Canan’ın kızı 'Ceren'; Ahmet Pınar ise 'Firaz' karakterine hayat verecek. Yeni oyuncular, efsane dizinin bu cuma günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde izleyici ile buluşacak. 'Arka Sokaklar', yeni bölümleri ile cuma akşamları Kanal D'de.

Uğur Pektaş, Arka Sokaklar dizisinde Gamze Özçelik ile tanışıp evlenmiş ancak çift bir süre sonra ayrılmıştı.
Uğur Pektaş, Arka Sokaklar dizisinde Gamze Özçelik ile tanışıp evlenmiş ancak çift bir süre sonra ayrılmıştı.

Sunucu oluyor

Usta oyuncu Zafer Ergin'in bir bilgi yarışması için yapımcı Eyüp Üstün’le görüşme halinde olduğu, ikilinin geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşmaya vardığı ve Ergin’in programı sunmayı kabul ettiği öğrenildi.

Zafer Ergin daha önce de “Kim Milyoner Olmak İster” ve yarışmasını sunmuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >