Arka Sokaklar'a öyle bir isim dahil oluyor ki, dizi reyting rekorları kıracak!

​Arka Sokaklar'a öyle bir isim dahil oluyor ki, dizi reyting rekorları kıracak!

Oynadığı her işin başrolü olan o isim, Arka Sokaklar'ın düşen reytinglerini toparlamaya geliyor.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Osman rolüyle ünlenen çocuk yıldız Emir Berke Zincidi, yıllar sonra ekrana geri dönüyor.

Öyle Bir Geçer Zaman ki, 1970'li yılları ve devam eden dönemleri anlatıyordu.
Öyle Bir Geçer Zaman ki, 1970'li yılları ve devam eden dönemleri anlatıyordu.

13 yıldır devam eden, Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'da rol alacak olan Zincidi, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Küçük Ağa gibi dizilerde başrol oynamış ve iki dizide reytinglerde büyük başarı yakalamıştı.

Emir Berke Zincidi hakkında
4 Ekim 2005 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Annesi Sevgi Zincidi, babası Berkant Zincidi'dir. Babası da modellik yapmaktadır. İki yaşında anne ve babası tarafından bir ajansa yazdırılmış ve pek çok reklam filminde oynamıştır. İlkokul eğitimine İstanbul Beşiktaş Kolejinde başlamış olup eğitimini bu okulda devam ettirmektedir. Kendisini "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde canlandırdığı Osman rolüyle tanıtmıştır.
Emir Berke Zincidi hakkında 4 Ekim 2005 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Annesi Sevgi Zincidi, babası Berkant Zincidi'dir. Babası da modellik yapmaktadır. İki yaşında anne ve babası tarafından bir ajansa yazdırılmış ve pek çok reklam filminde oynamıştır. İlkokul eğitimine İstanbul Beşiktaş Kolejinde başlamış olup eğitimini bu okulda devam ettirmektedir. Kendisini "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde canlandırdığı Osman rolüyle tanıtmıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >