Arkadaşı tarafından komaya sokuldu günler sonra uyanınca bakın ne dedi?

12 yaşındaki Henry ABD'nin Illinois eyaletinde okurken bir arkadaşıyla tartışmaya başladı. Tartışma sonucunda arkadaşı onu yanlışlıkla komaya soktu. Uzun süre komada kalan 12 yaşındaki Henry uyanınca bakın ilk sözü ne oldu?

12 yaşındaki Henry Sembdner’ın okuduğu Illinois’in Kenyon Woods Ortaokulu’nda yine sıradan bir gündü. Henry koridorda yürürken bir arkadaşına kazayla çarptı. Fakat; Henry’nin çarptığı çocuk bunu ciddiye aldı ve çok sinirlendi. Olayın burdan sonrasında Henry’nin hayatı bir anda karardı.

Henry'nin okuduğu ortaokulun koridoru
Henry'nin okuduğu ortaokulun koridoru

Henry koridorda yanlışlıkla çarptığı arkadaşı sinirlendi ve Henry’i yere hızlıca fırlattı. Yere düşen Henry ciddi şekilde yaralandı, yüzü ve beyni ağır darbe aldı. Hemen hastaneye kaldırılan zavallı çocuk komaya girmişti. Ebeveynleri ve sevenleri uzun bir zaman Henry’nin gözlerini açmasını bekledi. Günler geçtikçe umutları azalıyordu.

Unimetre'nin haberine göre, Henry’nin bu kötü günlerinde arkadaşları onu yalnız bırakmadı. Arkadaşları, Henry’nin tuttuğu beyzbol takımı olan Chicago Cubs’un formalarını giyerek fotoğraf çektirdiler. Bu sayede Henry uyandığı zaman bu fotoğrafları görünce çok mutlu olacaktı. Diğer yandan, bu olay Cubs’ın ünlü yıldız oyuncusu Anthony Rizzo’ya da ulaştı ve yıldız oyuncu Henry’nin ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Anthony; Henry uyandığında onunla sahada antreman yapmak istediğini de belirtti.

Henry’nin ailesi herkesten gelen bu desteklerden dolayı çok etkilendi. Bir kanala verdikleri röportajda; “Bu kadar insanın sevdikleri birisi için bir araya gelmesi gerçekten inanılmaz. Hepsine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >