Artık hepsi anne - baba! Lise Defteri oyuncularının yıllara meydan okuyan değişimleri

lise defteri
lise defteri

Lise defteri; gizli bahçe ve sırdaşımız, anılarımız ve arkadaşımızdı. Lise Defteri dizisi oyuncuları şimdi nerede ve ne yapıyorlar bilmek ister misiniz?

Koçum Benim'den sonra ekran tarihinin en sevilen lise dizisiydi kuşkusuz Lise Defteri. Bugün tüm oyuncuları farklı dünyalarda yaşamlarını sürdürürken, biz sizler için bu isimlerin son hallerini araştırdık.

Emre Altuğ

                                    
                                    
                                    
                                    Müzik ve tiyatro çalışmalarını devam ettiren Emre Altuğ'u sanırız bir nesil gerçekten tekerlekli sandalyede zannediyordu.
Emre Altuğ Müzik ve tiyatro çalışmalarını devam ettiren Emre Altuğ'u sanırız bir nesil gerçekten tekerlekli sandalyede zannediyordu.
Arda Kural

                                    
                                    
                                    
                                    Zor günleri geride bırakan Kural, oyunculuk kariyerine geri dönüyor. Gençliğinde sahip olduğu o başarıyı kazanacaktır eminiz.
Arda Kural Zor günleri geride bırakan Kural, oyunculuk kariyerine geri dönüyor. Gençliğinde sahip olduğu o başarıyı kazanacaktır eminiz.
Ece Erken

                                    
                                    
                                    
                                    Sunucu olarak başarılı bir kariyer çizen Erken, oyunculuk kariyerini çok kısa tuttu. Günümüzde magazin programı yorumculuğu yapıyor.
Ece Erken Sunucu olarak başarılı bir kariyer çizen Erken, oyunculuk kariyerini çok kısa tuttu. Günümüzde magazin programı yorumculuğu yapıyor.
Sarp Levendoğlu

                                    
                                    
                                    
                                    Anne ve dayısının kontenjanından bu sektörün içine doğan Levendoğlu, zaman içerisinde oldukça eleştirilen oyunculuğunu geliştirdi. Şimdi Savaşçı dizisinde rol alıyor.
Sarp Levendoğlu Anne ve dayısının kontenjanından bu sektörün içine doğan Levendoğlu, zaman içerisinde oldukça eleştirilen oyunculuğunu geliştirdi. Şimdi Savaşçı dizisinde rol alıyor.
Sinem Kobal

                                    
                                    
                                    
                                    Son dönemlerde rol aldığı yapımlar dolayısıyla yüzü hiç gülmese de hatta oyunculuğu ile beğenilmese de çalışmalarına ve gündemde olmaya devam ediyor.
Sinem Kobal Son dönemlerde rol aldığı yapımlar dolayısıyla yüzü hiç gülmese de hatta oyunculuğu ile beğenilmese de çalışmalarına ve gündemde olmaya devam ediyor.
Mehmet Mincinözlü

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Sınıfın en asi karakteri olan Mincinözlü, sonrasında fazla projede yer almadı ancak oyunculuğu da bırakmış değil.
Mehmet Mincinözlü Sınıfın en asi karakteri olan Mincinözlü, sonrasında fazla projede yer almadı ancak oyunculuğu da bırakmış değil.
Dağhan Külegeç

                                    
                                    
                                    
                                    Ailecek sanatçı olan Külegeç, teyzesi ve kuzeni başta olmak üzere birçok kişinin yolundan gitti ve kendisini başrole kadar yükseltti.
Dağhan Külegeç Ailecek sanatçı olan Külegeç, teyzesi ve kuzeni başta olmak üzere birçok kişinin yolundan gitti ve kendisini başrole kadar yükseltti.
Onur Büyüktopçu

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Yeni nesil kendisine hem sabır dilemekle hem de hayran kalmakla meşgulken, Kiralık Aşk dizisi ve Yemekteyiz programıyla şöhretini katlamaya devam ediyor demek mümkün.
Onur Büyüktopçu Yeni nesil kendisine hem sabır dilemekle hem de hayran kalmakla meşgulken, Kiralık Aşk dizisi ve Yemekteyiz programıyla şöhretini katlamaya devam ediyor demek mümkün.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >