Artık Skype üzerinden para transferi mümkün

Skype
Skype

Skype'ın Android ve iOS mobil uygulamaları için yayınlanan güncelleştirme, PayPal sayesinde sistem üzerinden para transferi yapılmasını sağlıyor.

Hem Android hem de iOS mobil işletim sistemleri için yayınladığı son güncellemeyle binlerce kullanıcının tepkisini çeken Skype, bu kez de teknik tarafta önemli bir yenilik sunmaya başladı. Artık Skype üzerinden PayPal aracılığıyla basit ve hızlı bir şekilde para gönderebilmek mümkün.

Uygulamalar üzerinden hazır taslaklar vasıtasıyla seçim yapılabildiği gibi, numerik tuş takımı üzerinden rakam da girilebiliyor.
Uygulamalar üzerinden hazır taslaklar vasıtasıyla seçim yapılabildiği gibi, numerik tuş takımı üzerinden rakam da girilebiliyor.

Microsoft, konuyla alakalı açıklama yaparak 22 farklı ülkedeki kullanıcıların bugün itibariyle PayPal üzerinden para transferi yapabileceğini bildirdi. Bu 22 ülke ise şöyle: Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, Letonya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Avusturya, Belçika, Kıbrıs, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, İrlanda, Slovenya, İtalya, Portekiz, San Marino, Slovakya ve İspanya.

Uygulamalarda bu işlemi gerçekleştirmek için öncelikle PayPal hesabının Skype ile bağlantı kurmasını sağlamak gerekiyor. Akabinde para transferi gerçekleştirecek olan kişinin sol menü üzerinden "Send Money" seçeneğine tıklayarak işlemi gerçekleştirmesi kâfi. Bu sistemin aynı zamanda para birimi alışverişi konusunda da fayda sağladığını söylemekte yarar var. Zira PayPal hesabındaki para dolar ya da euro olarak transfer edilebiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >