Artık WhatsApp durum güncellemelerini bilgisayardan izlemek mümkün

WhatsApp Web
WhatsApp Web

WhatsApp Web'e gelen güncelleme sayesinde artık bilgisayar üzerinden de durum güncellemelerini izleyebilmek mümkün hale geliyor.

Anlık paylaşımları tüm platformlara getirmekte ısrarcı olan Facebook, geçtiğimiz günlerde bu sistemi WhatsApp'a da entegre etmiş; kullanıcıların "durum güncellemesi" şeklinde paylaşımlar yapabilmesine imkan tanımıştı.

İlk etapta WhatsApp'ın yalnızca mobiluygulamalarına gelen bu sistem, son olarak masaüstü kullanıcılarını da kapsamaya başladı. Yani artık WhatsApp Web üzerinden de bilgisayar vasıtasıyla anlık paylaşımları izleyebilmek mümkün hale geliyor.

WhatsApp Web'e dahil edilen yeni özellik sayesinde durum güncellemeleri doğrudan bilgisayardan izlenebiliyor.
WhatsApp Web'e dahil edilen yeni özellik sayesinde durum güncellemeleri doğrudan bilgisayardan izlenebiliyor.

WhatsApp Web'e entegre edilen anlık paylaşım özelliği, web sayfasına giriş yapıldığı anda sol tarafta beliriyor. Dolayısıyla bu noktada "Durum Güncellemesi" düğmesine tıklandığında hem kendi hem de arkadaşlarınızın anlık paylaşımlarınızı görüntüleyebiliyorsunuz. Bir sonraki aşamada doğrudan bilgisayar üzerinden de paylaşımların yapılabileceği söyleniyor. Şimdilik kademeli bir şekilde sunulan bu sistemin yakın zamanda tüm kullanıcılar için aktif edileceği de bilinenler arasında.

Facebook, önümüzdeki süreçte de anlık paylaşımları tüm platformlara yaymak ve kullanımı artırmak için benzer çalışmalar yapmaya devam edecek gibi görünüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >