Asena aşk mektubunu paylaştı, her şeyi ifşa etti! "Delireceğim"

Asena
Asena

Futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay evine gelen aşk mektubunu sosyal meyda hesbaından paylaştı!

Futbolcu Caner Erkin'in eski eşi sunucu Asena Atalay, sosyal medya hesabından oğlu Çınar'a gelen bir aşk mektubunu paylaştı.

Sosyal medya hesabında paylaştı!
Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alan futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay, hesabında evine gelen bir aşk mektubunu paylaştı.
Sosyal medya hesabında paylaştı! Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alan futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay, hesabında evine gelen bir aşk mektubunu paylaştı.
Oğluna aşk mektubu geldi!
Caner Erkin'le yaptığı evlilikten olan oğlu Çınar'a gelen bir aşk mektubunu paylaşan Asena, takipçilerini güldürdü.
Oğluna aşk mektubu geldi! Caner Erkin'le yaptığı evlilikten olan oğlu Çınar'a gelen bir aşk mektubunu paylaşan Asena, takipçilerini güldürdü.
"Delireceğim!"
Instagram hikayeleri kısmında 7 yaşındaki oğlu Çınar'a gelmiş bir aşk mektubunu paylaşan Atalay, yaşadığı heyecanı satırlarına şu sözlerle yansıttı: "Çınar'a gelen ilk aşk mektubu… Delireceğimmm (Çınar'ın özeli olduğu için paylaşamıyorum ne yazık ki)."
"Delireceğim!" Instagram hikayeleri kısmında 7 yaşındaki oğlu Çınar'a gelmiş bir aşk mektubunu paylaşan Atalay, yaşadığı heyecanı satırlarına şu sözlerle yansıttı: "Çınar'a gelen ilk aşk mektubu… Delireceğimmm (Çınar'ın özeli olduğu için paylaşamıyorum ne yazık ki)."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >