Asena Atalay'dan Chloe Loughnan hakkında şaşırtan iddia: Kaza geçirmedi, darp edildi

Asena Atalay, Serdar Ortaç'ın 26 yaşındaki eşi Chloe Loughnan'ın darp edildiğini öne sürdü.
Asena Atalay, Serdar Ortaç'ın 26 yaşındaki eşi Chloe Loughnan'ın darp edildiğini öne sürdü.

Futbolcu Caner Erkin'le evliliğinden sonra adını duyuran Asena Atalay, Serdar Ortaç'ın 26 yaşındaki eşi Chloe Loughnan'ın darp edildiğini öne sürdü. Miami'de trafik kazası geçiren Loughnan'ın, kollarında kırıklar olduğu iddia edildi.

Futbolcu Caner Erkin'le evliliğinden sonra adını duyuran Asena Atalay, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Magazin haberleri hakkında yorum yapan Asena Atalay, Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın motosiklet kazası geçirmediğini iddia etti.

'Kaza geçirmedi, darp edildi' iddiası!

                                    Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın kaza geçirdiği haberine yorum yapan 28 yaşındaki sunucu Asena Atalay, Chloe'nin kolunun kırılması ve vücudunda çatlaklar oluşmasıyla sonuçlanan olaya ilişkin 'motosiklet kazası' denilerek gerçeğin gizlendiğini belirtti. Asena Atalay, Loughnan'ın, Miami'de gittiği bir barda darp edildiğini öne sürdü.
'Kaza geçirmedi, darp edildi' iddiası! Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın kaza geçirdiği haberine yorum yapan 28 yaşındaki sunucu Asena Atalay, Chloe'nin kolunun kırılması ve vücudunda çatlaklar oluşmasıyla sonuçlanan olaya ilişkin 'motosiklet kazası' denilerek gerçeğin gizlendiğini belirtti. Asena Atalay, Loughnan'ın, Miami'de gittiği bir barda darp edildiğini öne sürdü.
"Bir bildiğim var herhalde" 

                                    Şarkıcı Serdar Ortaç, iki hafta önce ABD'de kaza geçiren eşinin yanına gitmemişti.Konu hakkında detaylı açıklama yapmayan şarkıcı, Kıbrıs konserinden sonra muhabirlerin ısrarlarına sorularına dayanamayarak "Bir bildiğim var herhalde" açıklamasında bulunmuştu.
"Bir bildiğim var herhalde" Şarkıcı Serdar Ortaç, iki hafta önce ABD'de kaza geçiren eşinin yanına gitmemişti.Konu hakkında detaylı açıklama yapmayan şarkıcı, Kıbrıs konserinden sonra muhabirlerin ısrarlarına sorularına dayanamayarak "Bir bildiğim var herhalde" açıklamasında bulunmuştu.
Tedavisi devam ediyor

                                    Motosikletle talihsiz bir kaza geçirdiği söylenen Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, 7 gün boyunca hastanede tedavi oldu. Motosiklet kazası sonucu vücudunun bazı bölümlerinde kırık ve çatlaklar olan Loughnan'ın tedavisi hala devam ediyor.
Tedavisi devam ediyor Motosikletle talihsiz bir kaza geçirdiği söylenen Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, 7 gün boyunca hastanede tedavi oldu. Motosiklet kazası sonucu vücudunun bazı bölümlerinde kırık ve çatlaklar olan Loughnan'ın tedavisi hala devam ediyor.
Türk parasına destek oldu!

                                    Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan, son olarak takdir toplayan Türk Lirası açıklaması ile gündem olmuştu. Chloe, iş anlaşmalarını Dolar ya da Euro üzerinden değil; Türk Lirası üzerinden yapacağını açıklamıştı.  

"Bundan böyle tüm anlaşmalarımı Dolar ve Euro değil, Türk Lirası üzerinden yapacağım. Bir Türk'ün eşiyim. Bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum.Yatırımlarımı da bu topraklara yapıyorum. Bir Türk eşiyim ve bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum."
Türk parasına destek oldu! Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan, son olarak takdir toplayan Türk Lirası açıklaması ile gündem olmuştu. Chloe, iş anlaşmalarını Dolar ya da Euro üzerinden değil; Türk Lirası üzerinden yapacağını açıklamıştı. "Bundan böyle tüm anlaşmalarımı Dolar ve Euro değil, Türk Lirası üzerinden yapacağım. Bir Türk'ün eşiyim. Bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum.Yatırımlarımı da bu topraklara yapıyorum. Bir Türk eşiyim ve bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >