Aşı karşıtı adam COVID-19'a yenildi: 'Zamanı geri alabilsem aşı olurdum'

34 yaşındaki Matthew Keenan
34 yaşındaki Matthew Keenan

İngiltere'nin Bradford kentinde yaşayan ve bir süredir koronavirüs tedavisi gören İngiliz, virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Hasta olmadan önce aşı olmayı reddeden İngiliz ölümünden bir kaç saat önce "Zamanı geri alabilmeyi ve aşı olabilmeyi çok isterdim'' dedi.

34 yaşındaki Matthew Keenan, COVID-19'a yakalanıp çok kötü duruma gelene kadar aşıya şüpheyle bakan biriydi.

Doktorun izin alarak paylaştığı bu çaresiz durumu ise oldukça dikkat çekiciydi. Oksijen aldığı görülen Matthew'in, bu karesi çekildikten birkaç hafta sonra durumunun kötüye gitmesi nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Son fotoğrafını doktoru paylaştı

''Matthew hikayesini paylaşmamı kabul etti'' diyen doktor, Matthew Kovid'e yakalanana kadar aşıya şüpheyle bakan biri. En hasta hastalarımız aşısız ve 40 yaşın altında. Lütfen hayatınızı kurtarın. Matthew hayatı için savaşıyor, ayrıca bir futbol koçu ve bir baba olarak tanımlamıştı. Doktor, aşı karşıtları nedeniyle söz konusu Tweet'i gizlemek zorunda kalmıştı.

"Aşı olmayı isterdim"

Hasta olana ve oksijen tüpüne bağlı olana kadar aşıya karşı şüpheyle yaklaşan İngiliz'in öldürücü virüsü kaptıktan sadece haftalar sonra trajik bir şekilde öldüğü bildirildi. Matthew Keenan'ın ölmeden önce arkadaşlarına ''Zamanda geri gidebilmeyi ve aşı olmayı isterdim'' dediği öne sürüldü.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >