Asıl zekilerin ‘zeki insanların ortak özelliği' zımbırtısına inanmayanlar olduğu ortaya çıktı

Son zamanlarda sıkça duyduğumuz zeki insanlar şöyle yapar, böyle yapmaz gibi çıkarımların doğruluğunu tüm bilimselliği ile ele alıyoruz.









Zeki insanlar geç uyur
Gece uyumaz, gündüz uyanmaz insanların adı zeki olmuş. Sabaha kadar internette onu bunu stolklayan gençler, güneş doğmaya yakın uyuyunca anlamsız bir artistlik içine giriyorlar. Yapmayın gençler, erken uyuyun erken uyanın, sabahın hayrından da eksik kalmayın.
Zeki insanlar geç uyur Gece uyumaz, gündüz uyanmaz insanların adı zeki olmuş. Sabaha kadar internette onu bunu stolklayan gençler, güneş doğmaya yakın uyuyunca anlamsız bir artistlik içine giriyorlar. Yapmayın gençler, erken uyuyun erken uyanın, sabahın hayrından da eksik kalmayın.
Zeki insanların yazısı çirkindir
Adeta yazısı çirkin insanlar üzülmesin diye uydurulmuş bir şey. Çünkü, buna daha mantıklı bir açıklama bulmak zor.
Zeki insanların yazısı çirkindir Adeta yazısı çirkin insanlar üzülmesin diye uydurulmuş bir şey. Çünkü, buna daha mantıklı bir açıklama bulmak zor.
Zeki insanlar dağınıktır
Arkadaşım, bak açık yüreklilikle söyleyelim, eğer dağınıksan zeki değil pintisin.
Zeki insanlar dağınıktır Arkadaşım, bak açık yüreklilikle söyleyelim, eğer dağınıksan zeki değil pintisin.
Zeki insanlar disiplinlidir
Yukarıdaki tezle birbirini çürütür nitelikte olsa da, buna inanan insanlar bir hayli fazla. Disiplinli olmak iyidir hoştur da bunu zekayla bağlamak nedendir onu çözemedik.
Zeki insanlar disiplinlidir Yukarıdaki tezle birbirini çürütür nitelikte olsa da, buna inanan insanlar bir hayli fazla. Disiplinli olmak iyidir hoştur da bunu zekayla bağlamak nedendir onu çözemedik.
Zeki insanlar içine kapanıktır
Asosyal insanlar ne zamandan beri zeki oldu bilinmez. Belki de bu madde, her kesimin gönlünü almaya çalışan bir grup İsviçreli bilim adamı tarafından bulunmuştur.
Zeki insanlar içine kapanıktır Asosyal insanlar ne zamandan beri zeki oldu bilinmez. Belki de bu madde, her kesimin gönlünü almaya çalışan bir grup İsviçreli bilim adamı tarafından bulunmuştur.
Zeki insanların saçı daha çabuk yağlanır
Bak işte en eğlencelisi de bu. Yapılan bir araştırmaya göre zeki insanların bünyesinde normal insana göre daha fazla bakır ve kalay bulunurmuş. Bakır ve kalay çokluğu ise saçların daha fazla yağlanmasına sebep olurmuş. Biz yapılan çalışmayı olduğu gibi verdik. Muhtemelen saçları yağlananlar inanacak, yağlanmayanlar da inanmayacaktır.
Zeki insanların saçı daha çabuk yağlanır Bak işte en eğlencelisi de bu. Yapılan bir araştırmaya göre zeki insanların bünyesinde normal insana göre daha fazla bakır ve kalay bulunurmuş. Bakır ve kalay çokluğu ise saçların daha fazla yağlanmasına sebep olurmuş. Biz yapılan çalışmayı olduğu gibi verdik. Muhtemelen saçları yağlananlar inanacak, yağlanmayanlar da inanmayacaktır.
Zeki insanlar inatçıdır
Velev bu doğru olsa bile, inatçı insanları kimse sevmez. Herkesin gıcık aldığı biri olmak istiyorsan zeki ol kardeşim, aferin sana.
Zeki insanlar inatçıdır Velev bu doğru olsa bile, inatçı insanları kimse sevmez. Herkesin gıcık aldığı biri olmak istiyorsan zeki ol kardeşim, aferin sana.
Zeki insanlar naziktir
Karşıdaki insana nazik davranmak için zeki olmaktan ziyade insan olmak yeterli. Daha fazla abartmayalım isterseniz.
Zeki insanlar naziktir Karşıdaki insana nazik davranmak için zeki olmaktan ziyade insan olmak yeterli. Daha fazla abartmayalım isterseniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >