"Aşk, ummadığın durumlarda bile fedakarlık yapabilmektir. Aşk, özveridir"

Enerji içeceği
Enerji içeceği

Enerji içeceği onun hayatına mal oldu! Eşi asla vazgeçmedi

ABD’de Kaliforniya eyaletinin başkenti Sacramento’da yaşayan fotoğrafçı Sara Endres'in objektifine yansıyan duygu yüklü bir hayat hikayesi...

Olayı, tam olarak da baş kahramanı anne kendi ağzından şöyle anlatıyor:

"Merhaba, ben Brianne ve bu benim hikayem"

                                    
                                    “Aşk, küçük bir şey değildir. Yalnızca telefon görüşmeleri, buluşmalar ve hatıralardan oluşmaz. Aşk, ummadığın durumlarda bile fedakarlık yapabilmektir. Aşk, özveridir" diyor Brianne ve şöyle devam ediyor: "Her şey bebeğime hamile olduğum dokuzuncu aya denk geldi."
"Merhaba, ben Brianne ve bu benim hikayem" “Aşk, küçük bir şey değildir. Yalnızca telefon görüşmeleri, buluşmalar ve hatıralardan oluşmaz. Aşk, ummadığın durumlarda bile fedakarlık yapabilmektir. Aşk, özveridir" diyor Brianne ve şöyle devam ediyor: "Her şey bebeğime hamile olduğum dokuzuncu aya denk geldi."
"Yoğun iş temposuyla başa çıkmanın yolunu bulmuştu"

                                    
                                    "Eşim yoğun temposuyla başa çıkmak için kendince bir yol bulmuştu ve sık sık enerji içeceği içiyordu" diyor Brianne.
"Yoğun iş temposuyla başa çıkmanın yolunu bulmuştu" "Eşim yoğun temposuyla başa çıkmak için kendince bir yol bulmuştu ve sık sık enerji içeceği içiyordu" diyor Brianne.
“Eşim Austin bir kaza geçirene kadar her şey normaldi"

                                    
                                    “Eşim Austin bir kaza geçirene kadar her şey normaldi" diyor Brianne... "Bebeğimizi birlikte karşılamak için söz vermiştik; ama öyle olmadı" diye devam ediyor.
“Eşim Austin bir kaza geçirene kadar her şey normaldi" “Eşim Austin bir kaza geçirene kadar her şey normaldi" diyor Brianne... "Bebeğimizi birlikte karşılamak için söz vermiştik; ama öyle olmadı" diye devam ediyor.
"Enerji içeceği bizim tüm hayatımıza mal oldu"

                                    
                                    "Tek hatırladığım annemin 'Austin bir kaza geçirdi' sözü. Eşimin, yoğun tempoyla başa çıkabilmek için bulduğu yol, beyin kanaması geçirmesine neden olmuştu. Doktorlar, beyin kanamasının nedenini aşırı enerji içeceği tüketimine bağladı" diye devam ediyor.
"Enerji içeceği bizim tüm hayatımıza mal oldu" "Tek hatırladığım annemin 'Austin bir kaza geçirdi' sözü. Eşimin, yoğun tempoyla başa çıkabilmek için bulduğu yol, beyin kanaması geçirmesine neden olmuştu. Doktorlar, beyin kanamasının nedenini aşırı enerji içeceği tüketimine bağladı" diye devam ediyor.
"Aşk özveridir ve ben onu hayattan daha fazla seviyorum." 

                                    
                                    “İki aydan biraz daha uzun süre sonra oğlumuz babasıyla tanıştı" diyor Brianne ve şöyle devam ediyor: "Artık hiçbir şey eskisi gibi değil, itiraf etmeliyim; ama mutluyum. Evet, hiçbir şey eskisi gibi değil; artık sık sık doktora gitme zorunluluğumuz var. eşimin ihtiyaçlarıyla ben ilgilenmek zorundayım. Tek amacım oğluma ve eşime destek olmak ve eşimin verdiği bu savaşta ona yardımcı olmak. Bir gün bu savaşı kazanacağız. O zamana kadar ondan asla vazgeçmeyeceğim. Aşk özveridir ve ben onu hayattan daha fazla seviyorum."
"Aşk özveridir ve ben onu hayattan daha fazla seviyorum." “İki aydan biraz daha uzun süre sonra oğlumuz babasıyla tanıştı" diyor Brianne ve şöyle devam ediyor: "Artık hiçbir şey eskisi gibi değil, itiraf etmeliyim; ama mutluyum. Evet, hiçbir şey eskisi gibi değil; artık sık sık doktora gitme zorunluluğumuz var. eşimin ihtiyaçlarıyla ben ilgilenmek zorundayım. Tek amacım oğluma ve eşime destek olmak ve eşimin verdiği bu savaşta ona yardımcı olmak. Bir gün bu savaşı kazanacağız. O zamana kadar ondan asla vazgeçmeyeceğim. Aşk özveridir ve ben onu hayattan daha fazla seviyorum."

                                    
                                    Kaynak: boredpanda.com
Kaynak: boredpanda.com
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >