Asker tıraşı olan ünlü isim tanınmaz hale geldi

Berk Atan
Berk Atan

21 günlük bedelli askerlik görevini tamamlamak için asker tıraşı olan ünlü oyuncu Berk Atan, fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin son halini görenler gözlerine inanamadı!

Bedelli askerlikten faydalanarak 21 günlük bedelli askerlik görevini tamamlamak için yola çıkan ünlü oyuncu Berk Atan, son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Güneş'in Kızları dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Berk Atan, 21 günlük vatani görevini tamamlamak için yola çıkmadan önce asker tıraşı oldu.

"26 Ekim'de görüşürüz"

Asker tıraşı olan ünlü oyuncu, son halini sosyal medya hesabından"26 Ekim'de görüşürüz" notuyla takipçileriyle paylaştı.

Berk Atan kimdir?

26 Ekim 1991 yılında doğan genç oyuncu Berk Atan,
2012 Best Model of Turkey birincisi seçilmiştir. Aslen İzmirli olan genç oyuncu, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir.

Her şey Yolunda Merkez dizisindeki Selçuk Demircioğlu karakteri ile oyunculuğa adım atan oyuncu, daha sonra Altındağlı dizisinde Pamir karakterini canlandırmıştır. Son olarak Güneşin Kızları dizisinde Savaş Mertolğu rolünde oynamıştır.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >