Aslı Enver'den şaşırtan Murat Boz cevabı

Aslı Enver Murat Boz
Aslı Enver Murat Boz

İstanbullu Gelin'de dizisinde Süreyya karakteriyle gönüllerde taht kuran Aslı Enver, gazetecilerin Murat Boz'la barıştığı yönündeki sorusuna şaşırtan bir cevap verdi.

Ünlü oyuncu Aslı Enver'in ismi, popçu Murat Boz'la anılmaya devam ediyor. Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in Süreyya karakterine hayat veren Aslı Enver, barıştığı yönündeki haberlere yine sessiz kaldı. Rol aldığı dizinin set arasında Nişantaşı'nda görüntülenen Enver, Murat Boz'la barıştıkları yönündeki haberlerle ilgili sorusuna "Cevap vermeyeceğim teşekkürler" diye karşılık verip uzaklaştı.

Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz'a yakınlığıyla bilenen Astrolog Aytaç Öner, geçriğimiz günlerde konuk olduğu 'Esra Balamir'le Bunu da Konuşmak Lazım' programında ilginç bir açıklama yapmıştı. Sunucu Esra Balamir'in ''Aslı ile Murat barışacaklar mı?'' sorusuna Aytaç Öner, "Şu anda barışıklar ve çok mutlular" diye cevap vermişti. Stüdyodakilerin şaşkınlık yaşaması üzerine ne yapacağını şaşıran Aytaç Öner "Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum" demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >