Aslıhan Doğan: Arda'nın sonuna kadar arkasındayım

Arda Turan, Aslıhan Doğan Turan.
Arda Turan, Aslıhan Doğan Turan.

Berkay Şahin'in burnunu kırıp davalık olan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan ilk kez olaylar hakkında konuştu. Doğan, dava süreci ile alakalı olarak, ''Eşimin sonuna kadar arkasındayım. Mahkeme süreci var, neyin ne olduğu ortaya çıkar'' dedi.

Arda Turan ve Berkay Şahin geçtiğimiz aylarda bir mekanda kavga etmiş, Turan, Şahin'in burnunu kırmıştı. Bu olayın üzerine davalık olan ikilinin ise mahkeme süreci hala devam ediyor. Futbolcunun eşi Aslıhan Doğan Turan, dava hakkında konuşarak, eşine destek oldu.

'Arkasındayım'

Aslıhan Doğan,

Geçirdiğimiz günleri eşim anlattı. Mahkeme süreci var, neyin ne olduğu ortaya çıkar. Dışarıdan gelen yorumlarla çok ilgilenen bir insan değilim. Benim eşime güvenim ortada. Ben görüşümü ilk günden belli ettim. Eşimin sonuna kadar arkasındayım, bu hep böyle olacak. Ben çekirdek ailemle ve bu insanların düşünceleriyle ilgiliyim. Oradan buradan gelen şeyler beni çok alakadar etmiyor." ifadelerini kullandı.

Çiftin, Hamza adında bir çocukları var.
Çiftin, Hamza adında bir çocukları var.

Berkay Şahin'in aylık geliri olay oldu

Arda Turan'la ettikleri kavga sonucu mahkemelik olan şarkıcı Berkay Şahin'in dün ilk duruşması görülen davada kazancıyla ilgili söyledikleri sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Şahin, hakimin aylık gelirin ne kadar sorusuna 'bin lira' diye cevap verince yalan söylediği yönünde eleştiri aldı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >