Aslında benzer konuları farklı yollardan işlediğini bilmediğiniz 6 yapım

Aslında benzer konuları farklı yollardan işlediğini bilmediğiniz 6 yapım
Aslında benzer konuları farklı yollardan işlediğini bilmediğiniz 6 yapım

Oyuncular farklı ama hikayeler aynı...

Kezban / Kadın Değil Baş Belası
Benzer konu: Her 2 kadın karakterin de şehir kültüründen uzak olmasıdır. İleri ki süreçte ikisi de eğitim alır ve modern bir şehir kadını olarak kendilerini hor gören erkeğin karşısına çıkar.
Kezban / Kadın Değil Baş Belası Benzer konu: Her 2 kadın karakterin de şehir kültüründen uzak olmasıdır. İleri ki süreçte ikisi de eğitim alır ve modern bir şehir kadını olarak kendilerini hor gören erkeğin karşısına çıkar.
Analar Ölmez / Merhamet
Babasıyla birlikte evdeki hizmetkarların arasında yaşayan küçük bir erkek çocuk vardır. Ona hep annesinin öldüğü söylenir ancak yine de yüreği hep anne özlemiyle doludur. Fakat annesi hayattadır ve yıllardır oğlunun hasretiyle yanmaktadır. Gerçeği bir şekilde öğrenen küçük çocuğumuz artık annesine sahip çıkacak ve onu şehirli, modern bir hanımefendi haline getirecektir.
Analar Ölmez / Merhamet Babasıyla birlikte evdeki hizmetkarların arasında yaşayan küçük bir erkek çocuk vardır. Ona hep annesinin öldüğü söylenir ancak yine de yüreği hep anne özlemiyle doludur. Fakat annesi hayattadır ve yıllardır oğlunun hasretiyle yanmaktadır. Gerçeği bir şekilde öğrenen küçük çocuğumuz artık annesine sahip çıkacak ve onu şehirli, modern bir hanımefendi haline getirecektir.
Aliye / Elveda Derken
İlk tanıtımı yayınlandığında yeni bir 'Aliye' şeklinde yorumlar alan Elveda Derken ile Aliye'nin ortak konusu: Eşinden ayrıldıktan sonra evlatlarından ayrı kalmak zorunda bırakılan bir annenin hikayesiydi.
Aliye / Elveda Derken İlk tanıtımı yayınlandığında yeni bir 'Aliye' şeklinde yorumlar alan Elveda Derken ile Aliye'nin ortak konusu: Eşinden ayrıldıktan sonra evlatlarından ayrı kalmak zorunda bırakılan bir annenin hikayesiydi.
Selena / Bez Bebek
Sihirli bir alemde yaşayan bir iyi yürekli perimiz ve onun dünyaya gelerek yanlarında kalıp annelik yaptığı 2/3 çocuk ve elbette onlara kötülük yapmak isteyen ekstra yan karakterler... Diziye konuk olan sanatçılar vs. bile aynı olurdu.
Selena / Bez Bebek Sihirli bir alemde yaşayan bir iyi yürekli perimiz ve onun dünyaya gelerek yanlarında kalıp annelik yaptığı 2/3 çocuk ve elbette onlara kötülük yapmak isteyen ekstra yan karakterler... Diziye konuk olan sanatçılar vs. bile aynı olurdu.
Mihrap Yerinde / Ah Neriman
Ortak konu: Zengin bir kadın hayatının en güzel döneminde eşini kaybeder. Geride ise borçlar ve çökmüş bir aile kalır. Tek çare ise çocukları alıp eski mahalleye geri dönmektir.
Mihrap Yerinde / Ah Neriman Ortak konu: Zengin bir kadın hayatının en güzel döneminde eşini kaybeder. Geride ise borçlar ve çökmüş bir aile kalır. Tek çare ise çocukları alıp eski mahalleye geri dönmektir.
Hayat Bilgisi / Hayat Bazen Tatlıdır
Ortak konu: İdealist bir eğitimci öğretmen abla ve çocuğu gibi gördüğü kardeşi ile birlikte yeni bir okula gelişleri, idealist öğretmenimizin başı boş öğrencilere annelik yapması ve okulda bir ilişkisi de olan müdür bey ile inatlaşması'dır. Ek ortaklık; öğrencilerin sahip olduğu özellikler.
Hayat Bilgisi / Hayat Bazen Tatlıdır Ortak konu: İdealist bir eğitimci öğretmen abla ve çocuğu gibi gördüğü kardeşi ile birlikte yeni bir okula gelişleri, idealist öğretmenimizin başı boş öğrencilere annelik yapması ve okulda bir ilişkisi de olan müdür bey ile inatlaşması'dır. Ek ortaklık; öğrencilerin sahip olduğu özellikler.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >