Attığı tokatla gündem olmuştu: Will Smith ekranlara dönüyor

Will Smith
Will Smith

Oscar töreninde sunucu Chris Rock'ı tokatlamasıyla gündeme oturan ünlü oyuncu Will Smith’in yakın zamanda ekranlara dönmesi bekleniyor. Smith’in yakın zamanda, 2007 yılında başrol oynadığı 'I Am Legend'ın (Ben Efsaneyim) devam filmiyle setlere döneceği konuşuluyor.

Kısa bir süre önce Oscar töreninde sunucu Chris Rock'ı tokatlamasıyla gündeme oturan Will Smith yeniden ekranlara dönüyor.

İddialara göre 53 yaşındaki oyuncu, kısa bir süre içinde 2007 yılında başrolünde yer aldığı ‘I Am Legend'ın (Ben Efsaneyim) devam filmiyle ekranlara dönecek.

Yapımcılığını da üstlenecek

İddialar, filmin Smith’in yapım şirketi olan Westbrook Media tarafından çekileceği ve filmdeki 'Robert Neville' karakterini yeniden canlandıracağı yönünde.

Will Smith’in Chris Rock'a tokat attığı an
Will Smith’in Chris Rock'a tokat attığı an

Kıyamet sonrasını anlatan bilim kurgu filmiydi

Richard Matheson'ın 1954 tarihli aynı adlı romanına dayanan film, Francis Lawrence tarafından yönetilmiş ve başrolünde Will Smith'in yer aldığı 2007 ABD yapımı kıyamet sonrası bilimkurgu filmiydi.

Smith, filmde Robert Neville karakteriyle, korkunç bir virüsün her yere yayılmasına engel olamamış bir bilim insanını canlandırmıştı. Smith, aynı zamanda ölümcül virüs tüm dünyayı etkilerken hayatta kalan son kişiye hayat vermişti.

Ödül töreninde tokat atmıştı

Öte yandan Smith, bu yılki Akademi Ödülleri'nde sunucu Chris Rock’ın, eşi Jada Smith’in hastalığı nedeniyle dökülen saçlarıyla ilgili yaptığı şakaya sinirlenerek sunucuya herkesin içinde tokat atmış ve olayın sonrasında büyük tepki toplamıştı.

Smith, olayın ardından Hollywood Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa etmiş ve Akademi'den 10 yıl men edilmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >