Atv'nin iddialı dizisinin akıbeti belli oldu

Reytingler

İddialı dizinin final yapacağı iddia edilmişti.

Atv'nin sezon ortasında büyük bir iddia ile başlattığı yeni dizisi Masum Değiliz'in akıbeti belli oldu. Yayın akışından çıkarıldığı için final yapacağı iddia edilen dizi ile ilgili hem yapımcı şirket Koliba film hem de televizyon gazetecisi Mesut Yar'dan açıklama geldi.

Dizi final yapmayacak

                                    Koliba Film'de yapılan açıklamaya göre; Masum Değiliz’in yeni bölümlerinin yayın tarihi belli oldu. Dizi, yaz aylarında atv’de izleyicilerle buluşacak.Uraz Kaygılaroğlu, Sercan Badur ve Damla Sönmez gibi isimlerin başrolünü paylaştığı dizi reytinglerde istenileni verememişti.
Dizi final yapmayacak Koliba Film'de yapılan açıklamaya göre; Masum Değiliz’in yeni bölümlerinin yayın tarihi belli oldu. Dizi, yaz aylarında atv’de izleyicilerle buluşacak.Uraz Kaygılaroğlu, Sercan Badur ve Damla Sönmez gibi isimlerin başrolünü paylaştığı dizi reytinglerde istenileni verememişti.
İşte Mesut Yar'ın o yazısı

                                    Atv’nin “şu işi yaz ayına koysaydınız olmaz mıydı?” diye sorduğum işi “Masum Değiliz” yayın akışından çıkarıldı. İddia o ki dizinin çekilmiş altı bölümü var...Herkes “o bölümler ne olacak?” diye soruyor. Net olmamakla birlikte bir ihtimal peşinden yürüyorum ve diyorum ki, belki de dizi bu haliyle yaz aylarında kendine yepyeni bir hat bulmaya çalışacak. Neden olmasın? Ha, bardağın boş tarafından bakarsak, “yayın bitti ve iş paydos etti” diyebiliriz ki bu da hakikaten içimden gelen bir durum tespiti değil...
İşte Mesut Yar'ın o yazısı Atv’nin “şu işi yaz ayına koysaydınız olmaz mıydı?” diye sorduğum işi “Masum Değiliz” yayın akışından çıkarıldı. İddia o ki dizinin çekilmiş altı bölümü var...Herkes “o bölümler ne olacak?” diye soruyor. Net olmamakla birlikte bir ihtimal peşinden yürüyorum ve diyorum ki, belki de dizi bu haliyle yaz aylarında kendine yepyeni bir hat bulmaya çalışacak. Neden olmasın? Ha, bardağın boş tarafından bakarsak, “yayın bitti ve iş paydos etti” diyebiliriz ki bu da hakikaten içimden gelen bir durum tespiti değil...
Masum Değiliz'in konusu

                                    Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert’in nişanın olduğu gün, aralarında Mert’in nişanlısının kardeşi Umut’un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.
Masum Değiliz'in konusu Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert’in nişanın olduğu gün, aralarında Mert’in nişanlısının kardeşi Umut’un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >