Atv'nin iki iddialı dizisi sezonu final ile kapatmaya hazırlanıyor

​Atv'nin iki iddialı dizisi sezonu final ile kapatmaya hazırlanıyor

Bir sezondur ekranda olan Cennet'in Gözyaşları ve Kanatsız Kuşlar dizileri final yapmaya hazırlanıyor.

Atv'nin sezon başından bu yana yayında olan dizileri Cennet'in Gözyaşları ve Kanatsız Kuşlar, yakın zamanda final yapmaya hazırlanıyor.

Kore'den uyarlanan ve bir türlü istenilen reytingi elde edemeyen Cennet'in Gözyaşları, 10 Haziran'da yayınlanacak olan 36. bölümüyle final yapacak.

Cennet'in Gözyaşları konusu
Annesi tarafından bebekken terk edilmiş Cennet, babaannesi Mukaddes'le beraber yoksul mahallede yaşamaktadır. Mimarlık fakültesinden birincilikle mezun olacağı gün, yakışıklı ve başarılı patronu Selim'le yolları kesişir. SR Mimarlığın ortaklarından Soyer ailesinin biricik kızı Melisa, Cennet'in fakülteden arkadaşıdır ve Selim'le çocukluktan beri arkadaştır. Ancak Melisa için Selim arkadaştan ötedir. Cennet, mezuniyet töreninde Selim'i Melisa'nın yanında görünce şok olur. Melisa'nın başarılı iş kadını olan annesi Arzu, Cennet'e şirketlerinde iş teklif eder. Selim, ilk görüşte etkilendiği Cennet'in şirketlerinde işe başlayacak olmasından son derece memnundur. Ancak Arzu, kendi elleriyle hayatına soktuğu Cennet'le beraber, sırlarla dolu geçmişinin de geldiğinden habersizdir.
Cennet'in Gözyaşları konusu Annesi tarafından bebekken terk edilmiş Cennet, babaannesi Mukaddes'le beraber yoksul mahallede yaşamaktadır. Mimarlık fakültesinden birincilikle mezun olacağı gün, yakışıklı ve başarılı patronu Selim'le yolları kesişir. SR Mimarlığın ortaklarından Soyer ailesinin biricik kızı Melisa, Cennet'in fakülteden arkadaşıdır ve Selim'le çocukluktan beri arkadaştır. Ancak Melisa için Selim arkadaştan ötedir. Cennet, mezuniyet töreninde Selim'i Melisa'nın yanında görünce şok olur. Melisa'nın başarılı iş kadını olan annesi Arzu, Cennet'e şirketlerinde iş teklif eder. Selim, ilk görüşte etkilendiği Cennet'in şirketlerinde işe başlayacak olmasından son derece memnundur. Ancak Arzu, kendi elleriyle hayatına soktuğu Cennet'le beraber, sırlarla dolu geçmişinin de geldiğinden habersizdir.
Kanatsız Kuşlar, sezon başında elde ettiği yüksek reytinglerini elinde tutamadı ve final kararı aldı. Dizi, yayınlanacak olan 46. bölümüyle final yapacak. Dizinin genel konusu şöyle:
Kısa bir süre önce babalarını kaybeden Zeynep, Emre, Cemre ve en küçük kardeşleri Aysun'a sadece yoksulluk miras kalmıştır. Hayattaki tek dayanakları, onlar için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu bildikleri anneleri Nefise'dir. Nefise, çok erken yaşta anne olmuş, çocuklarına yetebilmek ve onları yaşatabilmek için adeta çırpınmaktadır. Hayatın yükünü taşıyamaz hale geldikleri zor günlerde Nefise ve ailesini derinden etkileyecek bir olay yaşanır.
Öte yandan Nefise'nin büyük kızı Zeynep, ona gönülden bağlı olan Ahmet'in hislerine mesafeli durmaktadır. Ahmet'in yanında çalışmaya başladığı gün, birlikte gittikleri bir iş görüşmesinde, Onur ile tanışması, zamanla dokunan herkesi yakacak olan aşk kıvılcımlarını da ateşlemiştir.
Kanatsız Kuşlar, sezon başında elde ettiği yüksek reytinglerini elinde tutamadı ve final kararı aldı. Dizi, yayınlanacak olan 46. bölümüyle final yapacak. Dizinin genel konusu şöyle: Kısa bir süre önce babalarını kaybeden Zeynep, Emre, Cemre ve en küçük kardeşleri Aysun'a sadece yoksulluk miras kalmıştır. Hayattaki tek dayanakları, onlar için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu bildikleri anneleri Nefise'dir. Nefise, çok erken yaşta anne olmuş, çocuklarına yetebilmek ve onları yaşatabilmek için adeta çırpınmaktadır. Hayatın yükünü taşıyamaz hale geldikleri zor günlerde Nefise ve ailesini derinden etkileyecek bir olay yaşanır. Öte yandan Nefise'nin büyük kızı Zeynep, ona gönülden bağlı olan Ahmet'in hislerine mesafeli durmaktadır. Ahmet'in yanında çalışmaya başladığı gün, birlikte gittikleri bir iş görüşmesinde, Onur ile tanışması, zamanla dokunan herkesi yakacak olan aşk kıvılcımlarını da ateşlemiştir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >