Avlu dizisiyle ilgili merak edilen o soru yanıtını buldu

Avlu

Star TV'nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi Avlu'ya, Hülya Avşar'ın da dahil olacağı iddia edilmişti.

Başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı Avlu dizisinin yeni sezonuna çok az kaldı. Diziyle ilgili çıkan birden fazla iddia, gündemdeki yerini halen koruyor.

Dizinin platosunun değişeceği ve Hülya Avşar'ın müdire rolüyle dahil olacağı haberleri, çıkan iddiaların başında geliyor.

Avlu
Avlu

Gazeteci Mesut Yar, Posta Gazetesi'nde yer alan köşesine bu iddiaları taşıdı. Yar, diziyle alakalı çıkan tüm iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

İşte Mesut Yar'ın o yazısı

Avlu
Avlu

“Avlu (Star TV) dizisinin platosunun değişeceğini söylemişlerdi. Kulisler bir kez daha patladı. Dizinin özel olarak inşa edilen platosu yerinde kalıyor. Yani bir taşınma durumu yok. Olmayan bir diğer durum da diziye oyuncu olarak gireceği duyurulan Hülya Avşar’ın asabi müdire rolü. Kulislerin havalandırmaya ihtiyacı var sanırım. Biraz volta oksijensiz kalan beyinlere iyi gelir!”

Avlu dizisinin konusu

Avlu
Avlu

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamları ve hayat mücadeleleri işleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >