Avrupa Ligi'nde Türk Gecesi

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan üç temsilcimiz bu akşam play-off turu ilk maçlarına çıkıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, Başakşehir ve Osmanlıspor bu gün play-off turu ilk maçlarına çıkıyor.

- İşte ekiplerimizin Avrupa Ligi'nde oynayacağı maçların yayınlancağı kanallar
Fenerbahçe - Grasshoppers

                                    
                                    Fenerbahçe Ülker Stadı'nda İsviçre temsilcisi Grasshoppers'i ağırlayacak. Maçta Avusturya Futbol Fedarasyonu'ndan Robert Schörgenhofer düdük çalacak. 21.00'da başlayacak olan karşılaşma D-Smart'tan naklen yayınlanacak.
Fenerbahçe - Grasshoppers Fenerbahçe Ülker Stadı'nda İsviçre temsilcisi Grasshoppers'i ağırlayacak. Maçta Avusturya Futbol Fedarasyonu'ndan Robert Schörgenhofer düdük çalacak. 21.00'da başlayacak olan karşılaşma D-Smart'tan naklen yayınlanacak.
İstanbul Başakşehir - Shakhtar Donetsk

                                    
                                    Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk'i konuk edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İspanyol hakem Javier Estrada yönetecek. 20.30 başlayacak olan zorlu maç TRTSPOR'dan naklen yayınlanacak
İstanbul Başakşehir - Shakhtar Donetsk Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk'i konuk edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İspanyol hakem Javier Estrada yönetecek. 20.30 başlayacak olan zorlu maç TRTSPOR'dan naklen yayınlanacak
Osmanlıspor FK - Midtjylland

                                    
                                    Osmanlıspor ise Danimarka ekibi Midtjylland'a konuk olacak. Mch Arene'da oynanacak mücadaleyi Romen hakem Istavan Kovacs yönetecek. Saat 19.30'da başlayacak olan kritik mücadele Beyaz TV'den naklen yayınlanacak.
Osmanlıspor FK - Midtjylland Osmanlıspor ise Danimarka ekibi Midtjylland'a konuk olacak. Mch Arene'da oynanacak mücadaleyi Romen hakem Istavan Kovacs yönetecek. Saat 19.30'da başlayacak olan kritik mücadele Beyaz TV'den naklen yayınlanacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >